Navštíveno 3039x

18.02.2007, 12:42 |
stoupa | Upraveno: 2007-02-18 12:43:13
Prodam vysky Xetec T20+vyhybky Xetex, pasuji do puvodnich montaznich otvoru ve Fabii, bez jakychkoliv uprav. Staci jen vymenit kus za kus.

Stredobas Rainbow W165 X-plain, montazni hloubka 38mm. Vhodne do Fabie.

Stredobas Hertz Space 6, mala montazni hloubka, opet velmi vhodne do Fabie

Dve sady Focal Utopia 165W, jeden par je v plate z MDF do kratke Fabie, druhy v krabici. Chybi jedna vyhybka, jeden vyskac s lehce pomackanou kalotou.

Plato ze spodu

Plato z vrchu

Promacknuti vysky ( nema vliv na zvuk, pouze esteticka zalezitost )

Druha sada ( bez vyhybky )

Zesilovac Xetec 4G300 rada Gravity

Prodam pouze v celku. Cena k jednani za vse - 23.000,- KC. Pri rychlem jednani pridam kabelaz
mail na mrazikovo@seznam.cz
SMS na 602 368 485
Nasel jsem tu vyhybku k druhe sade Focalu.

Pri rychklem jednani pridam ruzny balast ( Pioneer Changer z kabelem, signal kabel, odrusovace, Fonomat 250, ... )

18.02.2007, 13:37 |
macek V celku to asi neprodas jinak mel bych zajem o ty Focaly jaka by byla cena?
Prodam pouze v celku. Neprodavam kvuli penezum, budu se stehovat a cistim sklep. Krome Focalu jsem vsechno koupil nove od prodejcu. Nehodlam si zarizovat bazar a sudlat se s tim puk roku, chci se toho jen zbavit a at si to potencialne rozproda nekdo jiny. Vsechno to jsou kvalitni veci ve vybornem stavu.
vzal bych hertze space6,tan bordel na posledním obrázku a plato?
Dobre, tady jsou cenovky za jednotlive dily
2 x sada Utopia - 8.500,-KC
Hertz Space 6 - 4.000,-KC
Rainbow X-plaine - 2.500,-KC
Xetec T20 + vyhybky - 3.500,-KC
Plato Fabie - 500,-KC
Xetec Gravity 4G300 - 4.000,-KC
Maras ( Signal kabel na 4K, Pioneer changer s kabelem, odrusovace, Fonomat ) - 1.500,-KC

18.02.2007, 14:09 |
stoupa | Upraveno: 2007-02-18 14:12:21
Uz je to tu, chodi mi spousta mailu od lidi co by chteli tu ci ono, ale vetsina mi vysvetluje, ze to je drahy a ze musim slevit. Tudiz rusim moznost rozprodani po kouskach a prodam to jen a pouze jako celek. Jsem ochotnej pri rychlem jednani bez zbytecnejch reci neco slevit. Mel sem ty veci vic jak rok ve sklepe, protoze jsem linej je instalovat, ale nez abych to rozdal za hubicku, radeji se ukecam a nasroubuju to do auta.

18.02.2007, 23:12 |
hoff Si mohl dat drazit tady. . . ??
Focaly, Gravity 4G300 a maras ze sklepa je pryc. Zbytek trva.

20.02.2007, 11:06 |
MAX Grrr - to mi nedá, abych nereagoval - tak před dvěma měsíci jsem se domluvil na koupi těchto Focalu, trpělivě jsem čekal na to až budou k mání a komplet, dodal jsem na sebe telefonní číslo, jelikož jsem na netu sporadicky, a teď během tří dní se to prodá někomu jinému...

20.02.2007, 11:42 |
stoupa | Upraveno: 2007-02-20 11:45:43
2MAX - mam za to ze jsem ti vcera dostatecne omluvil do telefonu a vysvetlil, ze to bylo nedorozumeni. Omlouvam se ti znovu. Mozna by si taky mohl napsat, ze jsem ti posilal mail, na ktery si pomerne dlouho nereagoval a teprve po tom jsem to dal do prodeje. Tudiz, tvuj vyron zde povazuji za zcela neopravneny, nicmene jeste jednou se omlouvam, ze jsem cekal na tvou reakci pouze tyden.
Jeste bych doplnil ze dnes je 20.2.2007 a ty ses prvne ozval 6.1.2007, tak bud tak laskav usetri si priste ty polopravdy

20.02.2007, 22:26 |
MAX | Upraveno: 2007-02-20 22:28:51
Polopravdy to nejsou, jak už jsem psal sám i do emailu - jelikož jsem na netu jen sporadicky, dal jsem na sebe tel. kontakt skoro hned po začátku naší emailové komunikace, s tím, že pokud to budeš mít u sebe, máš dát vědět a já zavolám a domluvíme se. K tomu poslednímu emailu jsem se opravdu dostal po týdnu - to máš pravdu, nicméně je taky dlužno připomenout, že předtím ses sám neozval dobré 3 týdny, jelikož ses stěhoval, což jsem chápal, proto mě celkem udivilo, že jsi to najednou po té době, kdy jsem na to trpělivě čekal (od 6.1. do 20.2) prodal někomu jinemu. Jsem prostě nasr*anej a podle mně oprávněně, protože jsem tady na fóru jako starý vlk :o) dobrých 8 let vesele nakupoval, nikdy s nikým neměl žádný problém, nikdy jsem nesmlouval o ceně :o) a teď tohle..
OK. Kašlem na to, jsem z toho prostě pořádně mrzkej, (protože jsem navíc aktivní blbec a mám teď doma navíc jednu utopiáckou výšku)..
No jo no - stávají se horší věci na světě, a tohle je ve finále prkotina..
Omlouvám se tedy za offtopic..
PS: Prodám výškáč Utopia, cena dohodou.. :o)
Znova opakuju bylo to nedorozumeni, mrzi me to neudelal jsem tu schvalne. Ja fungoval uz na predeslem foru, taky jsem nemel nikdy zadnej problem, fakt me to mrzi. Nepredpokladal jsem ze v dnesni dobe je problem juknout se na mail. Asi jsem se ti mozna mohl ozvat telefonem, ale proste uprednostnuju jinou formu komunikace. FAKT JE MI TO LITO. NEBYLA TO SCHVALNOST, NEJSEM KRYSA, BYLO TO NEDOROZUMENI. Uz jsem se ti omluvil vcera osobne, vic se v tom nehodlam vrtat.

20.02.2007, 23:33 |
MAX No jo, vždyť já to beru - stalo se. :o) Jak říkám, jsem byl z toho akorát pořádně mrzký, no. Ale to jsou prkotiny.. ;o)