Navštíveno 409x

12.02.2007, 17:49 |
jdoizo | Upraveno: 2007-02-12 17:50:15
Zdravím, neměl by někdo z vás na prodej SoundStream TRA680.4 nebo lepe 960.4 ?
100% stav, klidně z ebaye, dalo by se to nějak zařdit?diky
No koukam ze asi budeme mit stejnou sestavu :-) repro urcite a dve tarantule tady mam pod stolem :-) vecer se ti mrknu na ebay, zda tam ted neco neni. Napis mi do jaky cenovy relace te to zajima. Mozna neco bude na jednom eshopu odkud jsem bral TR500/4

12.02.2007, 19:27 |
jdoizo | Upraveno: 2007-02-12 19:29:46
ještě že nemas C 958,
[ Link ] koukal jsem tady, možná by se dalo i zkousnout rerefence, tak i TRko.Už jsem se ptal lidi co si hraji s ebayem, zasonduji, mužeš o ty, připadně děkuji za pomoc
jiank TRko je zbytečné, pojedu na Biamp,tak další 2k jsou mě v podstatě na nic,spíš zbytečné
už neschánim zesik, je to vyřešeno.
martas: přesto dekuji za help :-)
no to jsi si pospíšil, zrovna dneska jsem ti sem chtel neco hodit. No jestli jsi si nakonec vzal Sinfoni Amplitude, tak ti budu závidet :-))
neboj, je to uplně něco jinného :-)
To Martas kde najdu ty vase krasavce ad vam mohu take zavydet ?
No zatim u me doma ve skrini :-) Jinak to budu davat do auta v dubnu, tak se pak nekde muzeme sejit, aby jsi si to mohl poslechnout. Teda pokud sestava zustane kompletni. Koupil jsem v Nemecku SS Tarantula monoblok, ale diky poste, je nyni v Nemecku v servisu a uvidim jak to bude dal. Ten monoblok by me fakt bolel :-)
Beru te za slovo. Dy do toho cpes strasne penez.
no napisu to takhle: nic nebylo za beznou maloobchodni cenu. Rekl jsem si, ze kdyz uz to jednou delam, tak to udelam poradne. :-) Jsem zvedavej jak dlouho to bude v aute, nez mi to nekdo ukradne. :-) Proto jsem se snazil i sehnat komponenty, kterych tady moc neni. I kdyz si nejsem jistej, zda toto pomuze.
no nevim, premyslel jsem o tom, ale jeste jsem se nerozhodnul. Kazdopadne jednou to zkusit pojedu.