Navštíveno 473x

koupím 16,5cm komponentní reproduktory, nové nebo použité 100%stav podmínkou, cena kolem 1500,- Kč, prozatím budou hrát na rádiu, časem možná přibude zesilovač
montážní hloubku netušim kolik, ale je to do 323F
dík za nabídky
impulse comp 6,5 nové cca 1650 kde jakej E-shop snesou i krutý zacházení mám je na můstek z magnat clasic a v poho
u těch impulsů sem nikde nenašel RMS výkon ... jestli bude zesilovač, tak to bude asi tak 50 -70 RMS, nic extrovního, ale to je prozatím fakt ve hvězdách ..
uvedený jsou atypicky a to na pár -400w/200w, to jest 100watt rms do jednoho(střed+ výška) jo a v balení je i mřížka a dalších mrtě věcí,

11.02.2007, 22:27 |
tom96 mám spectrony hrané jenom chvilku a je na ně ještě 1,5 roku záruka kdyžtak písni na mail pro víc informací

11.02.2007, 22:36 |
jao01 Impulse comp 6 maju 200W RMS to je na radio dost znesu plny vykon Mac Audia Z4200 samozrejme nepremostenom (110 W RMS) pri spravnom nastaveni v autohifi sk bol onich clanok boli dokonca aj na merani len stimito reprakmi v prednych dverach maju urcite viac ako 100W RMS este by som uvazoval o Sinusoch SL-F160 + NEO 100
Co by jsi řekl na Ground zero GZTC 16MK2 - 16cm kompo systém, 100/150W RMS, 60Hy-20KHz, 91dB, 19mm silkdome výškáč
cena 1890Kč
doklad a plná záruka samozřejmostí
kontakt a info na jiri.revilo@email.cz, ICQ 306011919 nebo na tel. 777003124

v teto cene :
[ Link ] a nebo pak Aviator AK 600, jeste jsem je nestihnul hodit na eshop, cena
1525 Kc
nenabizi mi to moznost upravy prispevku, asi nejaka chybka, takze uz jsem je hodil na eshop, zde je odkaz :
[ Link ] 
pasaťák: asi budou dobrý, ale už je to mimo rozpočet ... :-(
ryves-milan: ty sinusy byly jako první v pořadníku (kvůli ceně) ale prý nic moc (už kdysi jsem se tu na ně ptal) ale samozřejmě si nechám poradit ...
nadělám si tim jako bych kupoval bůh ví co za koli tisíc, ale rád bych koupil něco co mi vydrží a po případném prodej auta zase použil v jiném ....
no, uprimne ja bych se vubec nebal tech aviatoru - kdyz to srovnam s temi sinusy, ktere maji tusim 15 nebo 16 mm vysky, tak tyto jsou sice drazsi, ale maji zase 19mm hedvabne, coz uz je hodne zajimave
bohuzel vyber v teto cene neni az tak velky, ale ja bych sahnul po tech aviatorech - za dobry peniz hodne muziky a je to odnoz Dragsteru, ktery spatne veci nedela
hlavně si kup něco s nižším RMS a vyšší citlivostí, aby ti nehrály víc potichu, jak ty originál :-) uvažoval bych o Helix Blue62 apod. ještě navíc, když to auto budeš prodávat :-P a né že né :-)
díky všem za nabídky - koupeno