Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: DVD Přehrávač

o Navštíveno 344x o
o 08.01.2007, 10:57 | Thullo
[ Link ]
Stale aktualni... Nechapu, ze nikdo nema zajem - to je to moc drahe nebo co?

o 08.01.2007, 12:47 | Escudo
spíš nedůvěra k těmhle věcem, měl jsem před rokem na týden pučený Audiovox nový v krabce za 3,5k (sleva ze 7k) a bylo to strašný, jedině jako externí přehrávač DVD a i ak mizernej zvuk, pak sem slyšel v autě něco podbnýho od jiný značky a žádná změna, šumělo repro a ozvýval se v něm pohyb mechaniky, větráček byl slyšet jak vysavač... Možná když sem napíšeš nějakou zkušenost s tim, bude to lepší
o 08.01.2007, 18:50 | Thullo
No vzdyt PYRAMID neni zadny NONAME, ne? Jen vice frci v US jako treba PYLE...
Ja mel kdysi odrusovac PYRAMID a super - dnes ho ma TAZZZ na golfu a je spokojenej!
o 08.01.2007, 19:02 | Escudo
jasný, pro mě jako pro někoho kdo občas mrkne na Aukro na ty paskvily co tam prodávaj to příde vzhledově jako něco podobnýho, Audiovox taky neni noname...myslim že kdybys dopsal víc osobní zkušenost, tak se toho třeba někdo tak bát nebude
o 09.01.2007, 08:06 | Thullo
No jo, ale to je nove, jen vyzkousene :o) ja to nemel v aute a neposlouchal to...
Pak uz by to nebylo nove :o) takze osobni zkusenost nejde napsat...
BTW ten design se nelibi ani me - to je fakt takove zvlastni... :o(
o 09.01.2007, 09:27 | Escudo
dej to do tuningmagazine a zakouří se po tom :o) věř mi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.