Navštíveno 433x

Měl bych zájem o vyjížděcí monitor s Tv tunerem popripade i s DVD tak do max 10 tisic
nebo to muze byt i 2 din
dekuji za nabidky

03.01.2007, 08:39 |
xxx
xxx :za kolik nebo mi ukazuješ tu stranečku?

03.01.2007, 11:40 |
xxx to s tou stránečkou nechápu, nicméně něco nabídni...měl bych k tomu i dvd přehravač, ale tomu chybí napájecí kabel...

03.01.2007, 11:40 |
xxx už chápu, ne, ta stránka je proto, aby si viděl, jak vypadá...
jj jasny uz chapu,jak je to stary?ma to jeste zaruku?a jakej je k tomu DVD prehravac?v jakym je to stavu ,hlavene me zajima ten monitor diky
jo nema nahodou icq?

03.01.2007, 11:55 |
xxx mám to od člena Luke_Jeep, jen jsem odzkoušel ten monitor a tim to haslo...nemám čas to do auta namontovat a hlavně by mi to tam asi moc dlouho nevydrželo...záruku to nemá, dvd přehravač taky zenec, ale typ přesně nevim...ale monitor vypadá jako novej a přehravač je taky v hodně dobrym stavu, může se dát třeba pod sedačku nebo tak...zkus něco nabídnout...icq sice mám, ale tam moc nejsem...spíš mail...
Mam zajem hlavne o ten monitor zbytek me tak ani nezajima!a jak je to stary nevis?je k tomu veskere prislusenstvi a tak?krabice atd? a odkad jsi?cenu si nejakou navrhni tetka jsem ho videl kolem 4 tacu
nemam predstavu kolik by jsi chtel ty?
4tisice :-) tos mohl napsat jen Ty :-)
[ Link ] tady je za 4500,-
ja nevim kolik mu mam nabidnout,kdyz nevim v jakym je stavu a jak je starej a kolik si za nej predstavuje
xxx : napis nejakou cenu urco se dohodneme diky

03.01.2007, 12:19 |
xxx až mi přijede dneska auto ze servisu, tak ho vyfotim a dám ho sem...a pak se kdyžtak dohodnem...
nepotrebuju foto ja vim jak vypada.napis cenu at se dohodneme jo?
diky
jo takovej blbej dotaz proc az Ti prijde auto ze servisu,kdyz jsi nahore pisel: "mám to od člena Luke_Jeep, jen jsem odzkoušel ten monitor a tim to haslo...nemám čas to do auta namontovat a hlavně by mi to tam asi moc dlouho nevydrželo...záruku to nemá" :)
no až mu přijde auto ze servisu, tak ten monitor zase rozsvítí když předtím ho jen vyzkoušel a tím to pro něj zhaslo :-DDDDD