Navštíveno 803x

subwoofer EmPhaser EBR 112 XT3:
Čistý sinusový výkon (RMS) 700 W
Špičkový výkon 1000 W
Frekvenční rozsah 20 - 150 Hz
Citlivost 90 dB
Rozměry 412×585×430mm
cena 4tis,nebo vymenim za LCD do auta
6058217253
felda16@email.cz

ozvucnice je origo

26.12.2006, 13:32 |
Akordýsek | Upraveno: 2006-12-26 13:33:12
Nemáš ji od Káje?
Cena je vysoká!!
Jak dlouho máš ten woofer?
tohle je ten prvni XT3 ten novejsi ma dva natrubky jine kryt ale woofer mel by byt stejne
tenhel basak dovede udelat poradne hlukot :-D
cena je pevna 4tis , nebo vymenim za LCD
no na to žeho pán koupil za 3800 ještě to sem myslím i napsal a po dvou dnech co ho má ho zase prodává je to dost harakiri. nehledě na to že ho tu prodává a v jiné sekci se ptá jak velkou ozvučnici na něho už to tu bylo jednou že dělal milion témat a dělal s lidi blbce
24 ho chtěl kupovat a 26 už ho prodává
[ Link ]
koupil jsem ho za 3800kc ale benzin taky neni zadarmo a je to snad moje vec za kolik to prodavam.
A docela by me zajimalo jak ma byt velka ozvucnice ale ta jak ma dva natrubky , jsem ji chtel udelat a porovnat , tak co je na tom spatnyho?
El-diablo :))) trefa .. hehe ...
felda166 ..říkám dam 3t ..pokud se rozmyslíš tak dej vědět... sem ochotnej si pro to přijed ..záleží odkud seš?
tak 3700kc ale dolejc nejdu
za 3700 ale dovezeš mi ho :))
tak to mas furt po dalnici,jezdis nikdy na prahu , nebo tim smerem?
pokud je to praha tak to kašlu..s mojím autem a jízdou by mě to přišlo na dalších 1500,- :))) mám tam přítelkyni ale ta jezdí vlakem domu a to by asi nepobrala....
ja bydlim 70km od prahy jako smerem na brno
no i tak 70km mi moc nepomůže
Proč jsi ho kupoval a za den prodáváš, jako tohle uvažování vážně nepochopím a mám pocit že lidi co tě tu už pozorují delší dobu se mnou budou nejspíš souhlasit od začátku co tu jsi tak máš takový prapodivný kšefty asi jak s tou xtc 1500
El-diablo
hraje to moc pekne ma to cisty a presny basy,ale pripadne mi ze ten XTC 1500 udela vetsi tlak,ale asi to bude zesilovac
a ja sam nevim co poradne chci:-)
ale zase ten XTC je velikej,a zabere hodne mista to se mi moc nelibi
jinak je dobrej
El Diablo : ja uz ho pozoruju nejakou chvili jak tady, tak na TF a nejak nemuzu pochopit co vlastne chce, jednou to,podruhy ono, pak to zas proda, zas resi neco jinyho a porad dokola, tak nevim co si myslet
johanik o tom přesně mluvim
neni to TunerKAMIL ???? :)))