Navštíveno 910x

Rainbow CS 265 Kick Profi Vanadium line hrané u mě v autě cca 4 měsíce
[ Link ] doporučená cena 17400,-
cena nyní................8000,-...kontakty pod nickem.

13.12.2006, 19:59 |
gigo to má titanové výšky? Vážně nad nimi přemýšlím...

14.12.2006, 09:28 |
gigo :-( byly tyhle kompa hodnocené na EMMA? respektive, jestli jsi s nimi soutěžil a jak jsi dopadl. ..
na EMMA nebyly......soutěže mě neberou..:)) Mě stačí,když jsem já osobně spokojený.Tyhle kompa měli ještě bratříčky (CS 365 Profi Vanadium + CS 265 Profi a SW 300E Vanadium)...ale ty se už prodaly...

14.12.2006, 13:08 |
gigo taky si chci samozřejmě postavit hudbu pro sebe, ale taky se zúčastňovat soutěží... Zajímá mě, jaké jsou ty výšky... Mám strach z titanovek, aby nebyly příliš ostré.
Titanovky jsou vicemene vzdy ostrejsi, nez hedvabne, zalezi komu co vyhovuje vic.. nekomu zase muzou hedvabne prijit bez akce a mirne zastrene. Napr. slysel jsem od Focal Utopia a super, ikdyz titan, prestoze se priklanim take k hedvabi..
I titanový dovedou zahrát slušně jak píše Petrvti. Rainbow taky umí!

14.12.2006, 13:29 |
choze Petrvti - kde jsi slyšel ty utopiácký výšky? a co to bylo přesně za výšky? zatím všechny výšky od Focalu co jsem měl možnost slyšet v autech byli dost prezentní, nemyslím ale Berilia :-(
mě osobně to teda za uši netahalo...

14.12.2006, 15:42 |
gigo CTS.CZ: máš mail ;-)
choze: Slyšel jsem je u člověka v Praze, kterému jsem prodal zesilovač Audison + kopma polykevlar, ale k nim si dokoupil jinou výhybku a výšku z Utopia modelu, hrálo to opravdu moc dobře. Dokonce nejdříve měl na tom Audisonu Phase Linear z té nejvyšší řady a nehrály tak dobře, jako ty polykevlary s utopia výškou.. fakt jsem to slyšel. Ikdyž je možný, že ty PL nebyly rozehrané.. Jezdím za ním když měním peníze, má směnárnu.. :-)

15.12.2006, 08:53 |
choze Petrvti - aha, a nevíš jakou tam dal vyhybku, jak je laděná?!