Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K : komba do 3000, 16cm

o Navštíveno 200x o
o 18.11.2006, 07:53 | cendler | Upraveno: 2006-11-18 07:55:02
Koupím komba od 3000Kč, chci bud jetý nebo nový 16cm, to je mi vcelku jedno, poslochám hlavně hip hop, tak aby pěkně duněly(o instalaci mi tu psát nic nemusíte) budou krmený přes zesilovač, tak mi něco nabídněte, dokuju moc

P.S: ještě dotaz kamarád mi nabízí tenhle typ a nevím jestli je mám vzít nebo jestli mi nabídnete lepší do té ceny.
[ Link ]

dík

o 20.11.2006, 09:56 | SilverGhost
Doporučil bych ti třeba Axton CAC2.6, vítěz testu v Carhifi, hrají opravdu super a pokud je dobře namontuješ, tak budou i pěkně dunět. Informace o nich najdeš u mě na webu www.corner.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.