Navštíveno 367x

Nemate nekdo na prodej 165 kompa hifonics zeus nebo atlas,
mozno i jete ale v dobrem stavu.Dik
A dokazala by je nejaka dobra duse sehnat?A hlavne zakolik.....
Kolik das za Zeusy? Neposkozene, plne fukncni..
jsou to presne ty z linku, koukam ze tam za ne chtej 80E tak to asi nic, pod 3ku bych je nepustil a i to bych premyslel..:/ To si radsi pores nove odtamtud, za tu cenu jsou super..
Tak napis svou cenu.......a pak budem resit.Nepojedes ted nekdy nahodou k Praze?Chtel bych si je poslechnout v realu.......
Rikam ze pod 3ku bych je nepustil a to bych sakra premyslel.. K Praze? Mozna na Strahov pristi tyden jestli nebude snezit:o) Nebo kdyz pojedes ty nekam na jih tak se zastav v Pb a muzes poslechnout, np..
Martyn156 psal jsem ti email!
hehe a ja jsem ti odpovedel tady a dokonce uz 2x a to jeste nez jsi mi psal - mam ti to zopakovat po treti?:o)))
Pod 3.000,- je neprodam:) Coz se ti nevyplati kdyz jsou za tu cenu nove na ebay:)
Nikdy jsem tam nic nekupoval,tak nevim jak na to,takze za kolik je nechas?
to North: když je pod 3000 neprodá,tak bude chtít určitě 3500 :-D
hlavně na tom ebayi to není sofort-kaufen,to je klasická aukce,ty se určitě za 81 euro nevydraží,to půjde ještě nahoru....
H.E.R.O ja vim,vsiml jsem si toho.Ja jsem ty repra slysel pred nejakym casem u Radka Franceho a docela se mi ten zvuk libyl a myslim ze to jsou docela slusny kompa.No doufam ze to nejak s Martynem156 vyresime O:)))
Tak na tom linku šly za 131eur což je asi 3750kč ;o)

03.11.2006, 17:13 |
Francouz | Upraveno: 2006-11-03 17:14:06
Jo jinak nový normálně stojí 350eur = cca 10.000 :o) ! Takže na e-bayi se dají velice dobře koupit ;o)))))))) !!!!
můžu dát psolechnout své, sice 13´ ale Hifa Zeus - a hrajou super!! jsem spokojenej, dokonce je musím trošičku krotit,aby mi vejšky neutrhly hlavu:o) Jsem z Pardubic.
2Northh - zkus poptat Caracasse - mám je o něho..