Navštíveno 169x

13.09.2006, 15:41 |
maxmin | Upraveno: 2006-09-13 15:46:30
Koupím reproduktory o montážním průměru 180mm.
Koupím buď 2 reproduktory pokud by byly za zajímavou cenu. Nemusí to být nic extra, ale už mám v autě tak velké díry a jeden reproduktor se mi pokazil. Případně koupím pouze jeden reproduktor, který by svou charakteristikou aspon trochu odpovídal tomu co se mi pokazil:
Magnat Michael Schumacher collection
montážní průměr 180mm
vnější průměr 215mm
RMS/MAX 70/140Watt
32Hz-21000Hz
zisk 91dB
montážní hloubka 70mm.
Takže kdyby měl někdo něco podobného, jeden nebo dva kousky ozvěte se prosím.

13.09.2006, 17:46 |
jarkn mam pre teba JBL GTO837 za 2878 Kč:
[ Link ] alebo JBL CS3108 za 2722 Kč:
[ Link ] a nakoniec Infinity REF8013i za 3346 Kč:
[ Link ] Všetky doručenie zdarma :-)
Hehe, repráky jsou určitě supr, ale cena je už trochu mimo mé představy... ty magnaty jsem koupil na německém eBay nové za cca 12EUR, hrály naprosto bombasticky, ale jeden začal chrastět :-( Nepotřebuju nic extra, bude mi stačit když to bude hrát a když to bude mít těch 180mm. Už jsem kvůli těm magnatům udělal pěknou úpravu předních dveří v astře F, to by člověk neveřil že se tam vlezou :-) Ale musí mít el.okna, kličkou by se už nedalo točit...

13.09.2006, 21:34 |
Luigi maxmin: když chrastí,nemáš jenom nějakej kamínek u cívky?
Díval jsem se na to, vyndal jsem z toho výškáče, takže jsem viděl prakticky celou cívku a špína tam nebyla. Zkusil jsem to pro jistotu i povysávat. Vypadá to, že je ta cívka malinko nakřivo a dotýká se jednou stranou :-( Když jsem to rozebral a složil, tak se to trochu zlepšilo, ale pěkně to hraje jen dost potichu, nebo když odfiltruju basy do 100Hz

13.09.2006, 23:16 |
Luigi no zkrátka to hraje když se moc nehýbe cívka,mě se to taky jednou stalo,taky to byl Magnat,ale myslim si stejně že tam byl jen nějakej bordel,ale nešel ven...
nemusí to být vidět,když to je v magnetu tak to neuvidíš..já jsem většinou dostal bordel od cívky olejem,ale taky to vždy nejde...
ještě to nějak zkus opravit ať zbytečně nekupuješ nový repra,ale samozřejmě může být chyba jinde a je opravdu po něm....
Ještě si s tím pohraju, prakticky nemám co ztratit... Cívka není spálená, to je hlavní. Ještě je možné, že je celý reproduktor malinko zkroucený a proto se cívka trochu dotýká jednou stranou.