Navštíveno 397x

Mel by nekdo zajem? Jedna se o toto:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] vsechno je uplne nove nikdy nepouzite! Zamyslel jsem TUS, bohuzel nedostatek financi zmenil plany:( Cenu nabidnete..

07.09.2006, 16:37 |
Rali kolik mas metru toho napajeciho kabelu?

07.09.2006, 22:55 |
Meda Co za to chces?
Rali: 5m
Jinak cena noveho "setu" je nejakych 2,6tis, tohle je opravdu uplne nove, takze na tom nechci nejak prehnane tratit, rekneme 1,8tis?
Dám ti 1700 kč i s poštovnym, kdyby si nedostal lepší nabýdku tak se
ozvy.
Fridom beru na vedomi, pokud nikdo neda vic tak je to tvoje za 1700.. ale postou se mi to moc posilat nece, nechces spojit prijemne s uzitecnym a udelat si ve stredu vylet na Strahov?:)
Jelikoš sem z Františkových Lázní tak by mě ten výlet vyšel docela draho. Napiš mi třeba na mail mobil, já ti cinknu a pořádně se domluvíme, pokud nedá někdo lepší nabýdku

08.09.2006, 13:13 |
Meda Martyn: Pojistkove pouzdro k tomu mas? Beru ji a ve stredu si pro to klidne zajedu na Strahov.. :-)
Martyn156 : o )))))))) mě snad příde že tu nikdo neumí číst ? ! ! !
Jeden se ptá na délku, když je tam napsaná, druhej na pojistkové pouzdro,
taktéž tam máš odkaz. No nic, stane se, jinak nic proti hoši.
Fridom:)))))
Psalo mi vic lidi na icq, tak udelame drazbu?:o) Vyvolavaci cena teda 1700,- za vsechno, Meda nabizis 1800,-?

08.09.2006, 18:55 |
Meda Pardooon, nezobrazila se mi predtim fotka pouzdra a nebyl cas to nejak extra studovat.. Dam..
o.k. tak si dem hrát : o ))
dám 1850 kč

08.09.2006, 20:31 |
Meda To je blba hra :-). Ja to zase tak urputne nepotrebuju, takze si vyhral :-)
o.k. pohoda, myslel sem si že to bude zajímavější, já si hraju rád : o ))))