Navštíveno 466x

Mám na prodej uplně nový autorádio JVC se zárukou, umí všecno jako Mp3,WMA a USB. Vkládání obrázků a videa, a mnoho dalšího. Cena 6000,-

at mi někdo vysvětlí proš takováhle průměrná mrd*a umí vkládat obrázky a animace a nejvetší svině od JVC a to AVX2 neumí vkládat obrázky a neumí žádný animace ..........
jinak samozřejmě nic proti rádiu jen me stve divný JVC myšlení

05.09.2006, 11:26 |
jdoizo | Upraveno: 2006-09-05 18:56:15
Nejspíš je AVX2 purotánská a nemá ráda změny,ale při jejím zařazení do vyšší řady, by to mohla mít, nezlobil bych se
btw.G821ku sem slyšel,viděl, hezké rejdio, zajimavý zvuk.

05.09.2006, 13:03 |
Hrady Ach jo, kdyz jsem ji tu pred 3 tydny schanel, tak samozrejme nikdo nic...Koupil jsem si novou, mohu potvrdit, ze je to vyborne radio, vrele doporucuji...
vidím trochu nevýhodu v tom, že ne nedá odejmou komplet panel včetně toho USB a pak to může někoho lákat .. :(

05.09.2006, 18:17 |
ajsik nismo: rekl bych ze u G821cky funkce PICT laka zakazniky necim navic v dane tride ...
AVX2 je trida skoro sama pro sebe a zakaznici ji kupuji pro uplne jine veci ... mimo nejake vysoke Sonky tusim ze ji prodava H.Honza...(ale mozna nizsi radui co neumi DVD na hlavni displej)
tot muj nazor ... jinak kenwood 9531 (tusim nejvyssi rada) taky neumi dohrat animace ... co vyrobce to jiny nazor :)
Podle mého AVX2 není lepší v tom že umí zobrazovat, o je podle mé uvahy druhořadé, co třeba tím že má přehledej a velkej displa, má podporu DVD medii,umí divX, má časové korekce, před tím než sem věděl že Klárek 956 má problémy, tak sem byl rozhodnut jako pro nejlepší volbu, klárek, tedka bych si ho nedoporučil,ale myslím že AVX2ka vychází asi nejlépé, nevím jak objektivní je jeden test,kdy AVX1ka dostala hodnocení 1.5 a /////A 7996R 1.4
Neřekl bych že AVX2 atd jsou řada sama o sobě v tom špatém smyslu a že by to byli vyhozené pníze

06.09.2006, 00:52 |
ajsik jdoizo : no prave lidi kolem me uz byli nadseni z AVX1cky ze umela DVD zobrazit na tom displeji a ted uz jde i DivX ... ale mas pravdu co clovek to jine preference ... myslim ze jako DVD HU je to spickovy kousek.
to Ajsik: možná sem to rozebral až moc, a mohlo by z textu cítít něco jako že AVX2 je nej, ale není to pravda,jen každej preferuje něco jiného a většina třeba i neznalých, že to umí dvd, že to je hezký apod, pokud je neštve cena.