Navštíveno 355x

Za kolik se dá sehnat nejlevněji box Ground Zero Hydrogen GZHB 20BT ? Děkuju. Našel jsem pouze jeden odkaz za 9290.
vyrobky GZ v CR nekoupis levneji nez za maloobchodni ceny, sleva nepripada v uvahu - vsichni prodejci = stejne ceny
jinak umime :-)
[ Link ]
není pravda že všechny ceny jsou stejný pokud nakoupíš jak já třeba u jednoho .... za sto už mám u něj mazec slevy a to se pak kupuje GZ
2 audi ofil: a u koho jsi to nakoupil, jestli to neni tajny ?
ale jak říkám utratil sem u něj už přes 100 možná asi víc .... :) a to asi bude ten hlavní duvod takže nějak tak
No pokud v brně tak u janečka ale kdyby jsi byl inteligentní audi¨ofile držíš hubu a krok protože ted si jistej pán ot autodaxu dá trochu práce a bude někomu dělat problémy
hm je fajn že víš jen o autodaxu a proto sem si to ted´jen ověřil ještě více
a dobre tak. pripada mi to, jako kdyby tu slidl samy praskac. a to je pokazde kdyz se probiraji GZ cenovky

05.09.2006, 22:05 |
audi ofil | Upraveno: 2006-09-05 22:07:05
já nikoho nic...takže jen sem řekl že u něj pořád kupuji a dostávám slevu a myslím že je to férové a tečka.
Audiofil Autodax je zastoupení koho jinýho by to mnělo trápit víc když jim někdo k....í ceny a Paul je nějaká kolektivní domluva když ju někdo porušuje je normální že si to zbytek nějak ošéfuje
to nebylo mireno na tebe ;-)
El-diablo: promin, ale tvoje odpoved vubec nedava smysl, takze netusim, co jsi chtel napsat
Paul já jen rovnou říkám co by tu stejně časem zaznělo a ti co jsou tu stálejší ví jak to u GZ je