Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: SW Sony 12" pentagon

o Navštíveno 566x o
o 14.08.2006, 16:40 | white.man
Koupím použitej ale nepoškozenej pentagon od SONYho mám zesik 2x150RMS (mustek samozrejme 300rms). Poraďte jestli je lepší doucívková verze nebo jednocívková. Už jsem si tu na foru jeden nechal poslat ale ukradli ho na poště. Nechce se ho zbavit jestě někdo?

foto k příspěvku  od white.man

o 21.08.2006, 18:06 | Maxxim
dvoucivkova verze neexistuje,to bys musel koupit XS-LD125 P5,to je dvoucivka,jinak 300Wrms je malo,jinak tenhle typ co shanis je momentalne jen tezko k sehnani,v CR momentalne nejsou skladem
o 21.08.2006, 21:44 | Faňas
Nedávno jsem koupil XS_LD125 P5 ((-:
Ještě musim poladit bednu ale asi bude hrát pěkně (-:

foto k příspěvku  od Faňas

o 27.08.2006, 11:54 | white.man
to Faňas: jj vypada to pekne, zhruba takhle bych si to take predstavoval
o 27.08.2006, 11:55 | white.man
to Maxxim: ja vim, tyuz si ty svoje repracky od SONYho konecne dostal? a co prachy z posty, ty uz mas?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3308 sekund.