Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > dalkový ovladač Sony

o Navštíveno 259x o
o 11.08.2006, 22:26 | tomi666
koupím ir ovladač na sony cdx-f7500
má to být rmx-140

o 11.08.2006, 23:14 | Fridom
Tento ovladač jsem vlastnil a bejt tebou tak ho fakt nescháním, protože funguje tak s těží na 1 m a to ho musíš nasměrovat přesně na rádio, tak že když chceš něco přepnout, tak to aby si seděl nejlépe na zadních sedačkách a budeš rád když ti bude fungovat !
Tak že bych se na něj pěkně vys... i když ho seženeš levně tak pak budeš akorád naštvanej že ráguje na hov... ! ! !
Docela mě překvapuje kolik lidí má to samé rádio jako sem měl já a byl sem asi jedinej co ho měl z dálkou.
Ty si už 3 člověk kterému to píšu : 0 ))))))
o 12.08.2006, 10:21 | tomi666
jo tak mi porad jak se dostanu do menu,,bez ovladače??
protože ho scháním jen kvůli tomu...Přes rádio se tam nějak nemůžu dostat...
o 12.08.2006, 11:59 | Fridom
No kua, v manuálu píšou že : Tlačítka na přístroji poskytují stejné funkce jako
odpovídající tlačítka ovládače.
Ale menu tu nějak nevidim.
Až uvidim toho kámoše kterýmu sem to rádio prodal tak to pak
vyskoušim, ale nějak to jít musí, protože ostatní co ovladač neměli tak se na
to neptali. Měl bych s nim během tejdne mluvit, pak ti to sem písnu.
o 14.08.2006, 12:40 | Fridom
Tak sem to dnes skoušel a měl si pravdu, bez ovladače sem se do toho menu taky nedostal, psal sem tomu tip. co tu dálku taky scháněl, jak se do toho menu dostává on, tak sem zjedav co mi odepíše.
o 14.08.2006, 17:00 | tomi666
tak dej vědět...zatím diks
o 15.08.2006, 09:41 | Fridom
No tak těm co sem psal ohledně toho ovladače tak měli jiné modely, tak že ti asi nepomůlžu. V manuálu se píše, že by mělo bejt ovládaní ovladače schodné s ovládáním rádia, ale neni, tak to fakt nevim : 0 ((((
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.