Navštíveno 134x

Koupím "tatranky" na tyto autorádia, popř. prodám tyto rádia bez tatranek:
SONY CDX-MP40
JVC KS-FX 230
SONY XR-L240
Ještě sháním "šuflík" k autorádiu PIONEER KEH-1010QR.
Stačí poslat SMS na 608115855, nebo email na ericss@post.cz a já se vám ozvu a dohodneme se.
Pro rejpaly - rádia nejsou kradená, jsou z autobazaru, kde jsou auta ze zabaveného leasingu a majitelé občas k autu nedají vše co by měli :-(
Pak tady ještě mám Panasonic CQ-RD100LEN - nejde u něj zvuk - snad jde opravit, nevím, pokud o něj máte zájem ozvěte se.
Opravit jde vse. jen aby se to financne vyplatilo.
hmm jo v zastavárnách maj taky spousty rádií co majitelé zapoměly dodat tatranku, neměli k tomu totiž příležitost ...

06.10.2005, 20:42 |
Q jako marauder. zkus to jinde. :-((

06.10.2005, 20:47 |
Pagoš Neprodal bych tatranku, která by mi zbyla po třeba shořelém rádiu jen tak. Maximálně někomu, kdo by si třeba rozšlápnul panel nebo jakkoli jinak poškodil, tak ať mi ho ukáže, že má nefunkční panel a já mu prodam ten svuj.
Myslim, že tady nikdo nebude podporovat obchod s věcmi podivného původu.

06.10.2005, 21:06 |
JA divnej nick a divná poptávka...
stejně jako všichni krom ericss

07.10.2005, 07:37 |
wilibald | Upraveno: 2005-10-07 07:38:07
U vozidel zabavených z leasingu se vozidlo MUSÍ prodávat, tak jak bylo zabaveno. Pokud v něm původně bylo rádio (součást dodávky), tak na prodej zůstává v autě (s panelem, nebo bez). Je-li to rádio později dodané (patří nájemci), tak si ho musí vyndat, nebo mu ho leasingovka později vrátí. Nějaké prodávání rádií "bokem", není právně ani účetně zvládnutelné a může se jednat pouze o "vlastní aktivitu" pracovníků leasingovky nebo prodejce vozidel. Prodejní cena zabaveného vozidla se vyúčtovává nájemci a není možné vozidlo "rozkrádat".

07.10.2005, 07:47 |
Bucci jojo, tatranku prodat jen tomu co ho dobře znám a vim, že v ničem podobnym nejede, nebo ať ho ukáže, možná i by mi stačil papír od rádia kde ho koupil apod.....takže jako Pagoš a ostatní
Takže za prvé - já s těma rádiama neveksluju, snažím se je jen uvést do provozuschopného stavu a ty rádia jdou zpět do aut ve kterých byly.
Za druhé - někteří asi nemáte ani páru jakým zbůsobem se někdy zabavují auta - že od nich někdy nejsou ani klíče, protože je provozovatel vozidla jednoduše odmítá vydat - a vozidla se zabavují s policejní asistencí naložením na odtah, takže když někdo nedá klíče, dá se předpokládat, že se s panelem k rádiu nebude obtěžovat.
A do třetice - pokud jde někomu o papíry, můžu doložit původ těch rádií, ke každému autu je totiž protokol, ve kterém je podrobně vypsaná výbava a stav vozidla při zabavení - tento protokol musí podepsat i provozovatel, že vše souhlasí.
Takže jestli mě máte za nějakýho debílka, kterej po nocích běhá po parkovišti a vykrádá lidem auta, tak to jste trochu vedle.
tomu by se dalo i věřit,mám kamaráda v autobazaru a jak tam s těmahle věcma šachujou, to je hrůza...
Nedavno sem se byl divat v jednom bazaru, kde maji auta z pojistoven, kdyz vyplatej pojistku a nasledne to auto policie najde. Obcas krasny auta, ale jak sou zdevastovany, nemaj klice, interiery zniceny, a radia bez panelu.
No a kdyz uz jsme u toho, mam tu jeste od povodni panel k SONY CDX-L450, to je jediny, co zbylo z mesic stary oktavky, kdyz majitel odjel na dovcu a auto nechal v -3 patre garazi v Klimentsky...

07.10.2005, 10:16 |
All Já nemopůžu. Mám jenom tatranky Opavia.
To All: tak bacha aby neměly prošlou lhůtu k sežrání :-)

07.10.2005, 13:23 |
All O tu se postarám.
já bych se připojil jestli někdo nemá panel na sony CDX MP70, doložím doklad o koupi a ukážu i původní poškozený ( prasklý display ) panel.
nahodou tatratnky s proslou lhuto so nej:))) kdzY je u nas prodavaj za 2 koruny tak je beru po kartonech:))))

07.10.2005, 15:25 |
Bucci nikdo neřek, že běháš po parkovištích a kradeš to ty, taky si to můžeš "objednávat" nehledě na ty kecy s tou kompletací - teď tě budu citovat: Koupím "tatranky" na tyto autorádia, popř. prodám tyto rádia bez tatranek...
prodám tyto rádia bez tatranek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty tatranky totiž sháním do aut, který jsem od lesingovky odkoupil. Takže nevím proč by je nemohl odprodat. Ono nechávat v autě rádio bez panelu je jaksi k hov...
Jestli chceš přijeď se kouknout na bazar. Rádií bez "tatranek" mám víc než dost, ale u většiny se ani nevyplatí shánět na ně panel, takže jdou rovnou do koše (AAA auto, Roadstar, apod.).
Takže se to jako pokaždé když někdo něco shání, nebo prodává dostalo jen k tomu, že se krandá o ničem....

08.10.2005, 11:04 |
Dostrol | Upraveno: 2005-10-08 11:05:36
Koupím "tatranky" na tyto autorádia, popř. prodám tyto rádia bez tatranek:
Takže za prvé - já s těma rádiama neveksluju, snažím se je jen uvést do provozuschopného stavu a ty rádia jdou zpět do aut ve kterých byly.
----------------------------------------------------
To je trošku divný protiřečení ne??? Nejdřív, že je prodáš a pak najednou, že koupíš panel a hned je dáváš do aut...hmmmm...zajímavé...nesnažim se tě z ničeho obvinit, ale ať už je to jakkoliv, tady asi neuspěješ...

08.10.2005, 11:16 |
clown to jsou ty zmrdi co nam vykradli muziku z fabie ..
puvodni stav muzika komplet JBL + Panasonic + origo Xenony ..
po navraceni (auto se znovu koupilo) ... zakladni repro, bez radia, obyc lampy ...
takze si o tom myslim sve