Navštíveno 219x

kamos shani woofer v bedne a zesik, nic extra, aby se to cenove veslo do nejakych 4-4,5tis, tak kdybyste nekdo neco mel, sem s tim...
dik za odkaz, ale chtel bych komplet a hlavne je to pro kamose, takze bych to rad vzal od nekoho tady znamyho a o tobe jsem tu nikdy neslysel, takze jeste jednou dik, ale tohle asi neklapne...
ok, treba Kleneexe znas? Jestli jo, tak to soupnu jemu a proda ti to on :lol: Ne v pohode, chapu :-)
toho taky neznam:-), ale ne, stejne jak uz jsem psal, shanim woofer v bedne a zesik dohromady, nerad bych koupil ted tohle a pak nemoh sehnat woofer, ale opravdu dik za snahu

16.07.2006, 21:11 |
erix7 (K)
[ Link ] mohl bych nabidnout v closed boxu za 2,7k Kc. staci malo vykonu pro nej.
to vypada docela dobre, ukazu mu to a kdyztak ti dam vedet. zesik, kterej by ho nekrmil by se ti doma nekde nevalel? :-)

16.07.2006, 21:20 |
erix7 (K)
Luke288 bohuzel ne. jinak pokud to ce na bom bomm tak ten box byl puvodne BR. np ho uvest do BR rezimu. mne se ale sobne libil zvuk vice v closed.
erix kup na to carpowra 1502 u ryvesu za 3000 a maš to uplně v klidu..sice trochu připlatíš ale potom ten sub mužeš vyměnit třeba za blacbasa12 kterej hraje moc pěkne na tom zesu..
[ Link ]
"PRESNIDAVKA" -to nebyla rada na spravnem miste!:)))))))))))))))))))))))))))

17.07.2006, 01:28 |
erix7 (K)
Luke- treba todle by na nej byla OK stava
[ Link ]

17.07.2006, 09:22 |
choze SW maganat Reflex 130 + zesik carpower 602 a to za 4,5
ok, ukazu mu to a dam vedet, pro co se rozhodnul

18.07.2006, 13:13 |
ArF