Navštíveno 473x

09.06.2006, 19:09 |
audioland.cz | Upraveno: 2006-06-09 19:12:14
ESX Vision V50.4
Velice kvalitní 4-kanálový zesilovač špičkové americké značky ESX, pro kterou je charakteristický vynikající zvuk, kvalitní zpracování a vysoký výkon ve všech jejích produktech. Díky vysokému Damping faktoru má zesilovač vyšší výkon, než se zdá…
Zesilovač je v perfektním technickém a velmi dobrém optickém stavu.
zapojení: 4/3/2 kanály
RMS výkon (4 Ohmy): 4 x 50 W / 2 x 180 W
RMS výkon (2 Ohm): 4 x 90 W
vstupní citlivost: 250mV - 4V
Damping factor: >250
plynule nastavitelné LPF, Bass boost
pozlacené cinche a konektory, 2x20A pojistka, stabilní do 2 ohmů
rozměry: 353 x 66 x 267 mm
záruka
cena: 3690,-
tel: 602 403 067
email: karel.konecny@centrum.cz
Možno vyzkoušet a převzít v Brně, dobírka možná kamkoliv po ČR,
v případě jakéhokoli dotazu mě kontaktujte.

09.06.2006, 19:49 |
toom Jo je fajn ale kdyz se ti takreceno po... tak ho muzes jednoduse vlastne vyhodit protoze nejsou nahradni dily a u tehle typu to bylo myslim casty mel jsem ho taky,ale zase na druhou stranu ta cena je prizniva
ESX je problém s opravou ????
A vysvetlis me jaky je problem s opravou? Je to zesilovac jako každý jiný a jako každý jiný se opravuje. Nemá žádné speciální součástky. A nevím proč by se zrovna tento zesík měl pokazit..
ach jo..
asi jako palmer nějak mi to nejde do hlavy proč by to nešlo....

10.06.2006, 11:40 |
clown kdyz Pywoj uz opravuje i digitaly ... , tak bych se toho nebal
Jako pokud by měl sem psát každý komu se pokazil zesík tak to by teda dopadlo...opravitelné je vše a většinou velmi lehce...a hlavně jde o to, že nevím proč by se měl zrovna tento pokazit, když běží bez problémů už nějakou dobu a je to kvalitka. Chceš mi říct, že ESX je poruchovější než značky o 2 třídy dolů?
palmer: nesouhlasim, mival jsme zesilovac panasonic, poprve kdyz klekl tak 4tranzistory staly 800,-Kc, kdyz klekl podruhe zdroj byla by oprava tak finanncne narocka a bez schematu skoro neproveditelna takze na vyhozeni, a tak skoro taky skoncil. Ale byl to takovej japonskej exot :-)
tohle ESX je je china made, a nevim proc by se mel hned pokazit, ale stat se to samozrejmne muze. Pri nejhorsim je to soucasnej model takze servis v nemecku by to mel dat dohromady
kral: ted nevim s cim nesouhlasis, asi s tim, ze jsem zlehcoval ty opravy...nicmene ja jsem se u znackovych veci jeste s poruchama nesetkal a z toho vycházím.
ale především jsem odpovídal na to, že zrovna tento ESX se musí pokazit! Každej zesík se může pokazit, to by se pak nemohlo prodávat asi nic! Pokud se pokazí tak to na svoje náklady v rámci záruky nechám opravit, takže nevím co se tady řeší!
jojo, ale u tohle dobra cena, bohuzel malo zname....
Nějak mi to nedá...Co se tu vlastně řeší za kraviny? Prodává tu snad někdo vadný zesilovač? Já jsem nic takového od palmera nečetl, ESX je neznámý tak možná v českých končinách, jestli je to pro někoho poruchová značka, tak v tom případě neznám nic co bych tak nemohl označit, docela bych rád viděl statistiku častých závad ESX v porovnání s jinejma, asi by to vyřešilo tuhle debatu, protože mi přijde, že tady se neprodává zesík, ale polemizuje se o něm, někdo kdo si ho vlastně vůbec koupit nechce shodí cenu o 1000 něčím, co nemusí být vůbec pravda
kdyby to byla ta chromova edice koupil bych si ho do sbirky....
Luke-v chromu mam 2kanal :)
Escudo: díky za příspěvek, taky mám pocit, že neprodávám vadný zesilovač, nakonec to vypadá jako bych lhal :) Tento zesík zaujme asi jen toho, kdo ví s čím má tu čest, ale věřím, že takových lidí je už tady v clubu hodně...

11.06.2006, 02:54 |
Martas | Upraveno: 2006-06-11 03:03:35
No tohle je fakt hustý, mluvíte tady o ESX jako o nejakým shi:tu, děláte z toho nejnižší třídu jako kdyby to byl nějakej zaprášenej Magnat. Asi si neuvědomujete, že to je dceřiná firma od Hifonicsu! A původní cena byla docela dost hustá! TO je tady právě tady problém, co není u nás v povědomí, tak to je pro Vás shit. Tyhle zesíky řady Vision stály v N od 500e! Kdyby tady někdo prodával zesilovač Alphasonic, který začína na 800e, tak by to asi podle Vás asi byla taky poruchová značka, protože servis je nejblíž v Německu! A co takhle Audiobahn,taky to samé?
Je až úžasný jak někdo dokáže slušnejm lidem kurvit inzeráty!! Zes vypadá moc pěkně a není důvod proč by se měl pokazit a takovýhle keci jen odrazujou lidi kteří do toho až tak moc nevidí. Asi se fakt u toho internetu už nudite co???
to palmer: určitě ho prodáš ale v tomhle vláknu už asi ne radši ho nabídni někde jinde on si to nekdo normální rád koupí . . cena je slušná.
díky kluci, je to tak jak píšete...škoda, že se původce těchto pomluv už neukázal...ale to je jedno, zesík je to super a případný kupující bude určitě velice spokojen...problém je v tom, že většina lidí si raději koupí za stejné, nebo podobné peníze zesík o 2 kategorie horší, ale hlavně že to bude značka pro něj známá...časem se to třeba změní..