Navštíveno 763x

30.05.2006, 09:06 |
Netsitte | Upraveno: 2006-05-30 09:11:15
Prodám komplet ozvučení:
Přikládám oficiální fotky...(omluva za kvalitu, foceno mobilem)
2 kusy basových reproduktorů Blaupunkt TSW 250
osazeny v originální bedně Dexon
+
2 kusy zesilovačů Blaupunkt GTA 250
Cena za komplet pouze
3000,- Kč
777 010 881

30.05.2006, 09:33 |
pelo maaam vazny zaujem :-)

30.05.2006, 09:48 |
Topča nebyla by možná výměna za 4ch
+doplatek
[ Link ]
Pelo: pokud je zájem, tak se ozvi...
Topča:
díky za nabídku, ale vyměnit nechci..

30.05.2006, 09:54 |
pelo pisal som ti na ICQ ale si stale offline :(
jsem v práci, a tady ICQ nepoužívam.
Když tak mi to hoď na mail
diffusion@centrum.cz
díky

30.05.2006, 11:20 |
SALL je to ještě na prodej, nebo to má už nového majitele?

30.05.2006, 13:59 |
gigo Netsitte: napsal jsem ti několik sms a bez reakce! řekl jsem, že pro to dnes přijedu, což znamená o den dřív, než jsme se domlouvali, že mi to podržíš.
A stejně moc teda nechápu, že když jsme se v neděli domluvili, že to ve středu vezmu, tak to dnes inzeruješ... no, to je jedno...
každopádně se mi ozvi, jak to vypadá, protože mám i jiné povinnosti, než čekat do čtyř, jestli mi to o půl paté prodáš.
Gigo: Na všechny Tvé sms jsem Ti odpovědel, takže mám čisté svědomi. Zato musim podotknout, že jsi mi TY neopovědel na mou sms, jestli mas opravdu zajem, a kdy by jsi si pro to chtěl prijet.
Už jsi se neozval i když jsem Ti to přeposilal ještě jednou.
Nezlob se na mě, ale nemam čas na to, než se někdo rozhoupe.
to Gigo:
Mimochodem: žadnou sms s tim že si to vezmeš dnes jsem od Tebe neobdrzel.
Posledni co jsi mi napsal bylo že to chces pro nějakého znameho a ze bude mit penize az ve středu, nacož jsem Ti opověděl. Od te doby jsi se neozval. Nasledne jsem Ti odeslal jeste jednu sms, a vyzval Tě k odpovědi. Neodpověděl jsi, takže bych byl velmi rad, kdyby jsi věci uvedl na správnou míru....
Jinak dnes si pro to přijede Pelo, který jediný rozumně a pohotově zareagoval, a telefonicky jsme se domluvili....

30.05.2006, 14:34 |
gigo ty jsi chytrák! :-)
V mobilu mám ještě uložené zprávy, které jsem ti poslal i s doručenkama!
Tohle není tvůj první takový případ...viz změny tvého nicku atp.
takže pokud se mi to podaří vložím sem nascenované texty zpráv i doručenky...to bude pro uvedení na pravou míru stačit...
gigo:
jediný chatrak tady jsi Ty.
Nejsi schopný se rozhýbat, a pak se tady vztekaš jak malý kluk.
Buď tak hodný, a nedelej z toho tady zmatek.
Navic kdybych věděl ze jsi to byl ty co mi psal, tak bych Ti neprodal ani starou bačkoru.
gigo:
Jo a bud když tak hodný a naskenuj i to jak jsem Ti psal že Ti to prodam, a ze jsme se domluvili na tuty na to, že Ti to prodam, když tvrdiš takové věci...

30.05.2006, 15:24 |
gigo :-))) kašlu na tebe...nemá cenu ztrácet čas takovýma......no, nebudu sprostý...
gigo:
konečně z Tebe vylezlo něco rozumného...

30.05.2006, 15:37 |
gigo :-)))) NO COMMENT

30.05.2006, 15:40 |
choze LOL

30.05.2006, 15:44 |
gigo choze: jj, i takoví jsou mezi námi... taky máš zkušenost s tímhle členem, jsem viděl...

30.05.2006, 18:40 |
Sau Gigo: si asi začarovaný.. :)) kdysi sem ti taky neco vezl (route66) 2x psal a dycky odpověděla nejaká paní která o tom neměla ani páru.. Tak z toho nakonec nic nebylo.. (eště ho tu pro tebe mám.. ;)

31.05.2006, 00:31 |
gigo sau: to opravdu? tak možná je chyba na mé straně... zítra jdu k vodafonu, ať se na to podívají...
když ho ještě máš, tak se ti ozvu ;-)
Sau: díky za uvedení giga na pravou míru. Aspon víme jak to opravdu je...
To gigo:
Taky bych byl rad, kdyby jsi konečně prestal osočovat mou osobu, a uvádět do prispěvků tyhle žvásty...
Jinak včera prodáno pohotovému Pelovi...

31.05.2006, 09:56 |
gigo Netsitte: :-))))) ty si spisovatel :-)))))

31.05.2006, 10:07 |
pelo nehadajte sa jak male deti kua...
ja len k tomu poviem tolko:
Netsitteovy som zavolal, dohodli sme sa cca kedy ,kde sa stetneme, ešte mi potom aj on volal ,že to plati atd.., večer sme sa stretli tak ako sme boli dohodnuty, proste absolutna spokojnost z mojej strany.

31.05.2006, 10:11 |
gigo Pelo: ale vždyť v pohodě...nemám ti to za zlé. ani jemu. o pár přízpěvků dříve jsem uznal, že je možná chyba na mojí straně...respektive operátor.. Jen jsem si všiml, že se tady docela často rozkřikuje a kdyyž se to týká mé osoby, tak se nedám ;-)

31.05.2006, 10:16 |
pelo gigo: v pohode :) ,neviem rpečo by si mal byt na mna nasraty, ja neviem čo je dalej zatím a ani ma to nezaujima , chapeš, ja len tvrdím, že so mnou jednal ferovo ,presne ako sme sa dohodli, na čas, proste 100bodov

31.05.2006, 16:41 |
Sau Gigo:jo,fakt.. nekecám.Ok,jestli ho fakt chceš tak sa ozvi,nejak sa domluvíme,snad teda.. ;)
Tak tohle už je trochu X-Chat :o/
Hledám dívku 18-24 let, najde se někdo?
¨
Ne, to fakt nemyslím vážně...