Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: záruční list ///Alpine HELP!

o Navštíveno 310x o
o 21.05.2006, 09:56 | ZRALOK | Upraveno: 2006-05-21 09:56:56
koupil jsem od jednoho člena zde na foru alpinu , s tím že je ještě v záruce atd.. člen je to podle zdejších u fora solidní, přeprodával ho nějakému známemu..
Co se nestalo, po zapojení na zesilovače hrála Alpina divně, tak se poslala na přezkoušení a byl zjištěn vadný DA převodník, když jsem tomu členovi psal co se stalo, tak jsme se dohodli, že dožene toho známého a dotáhne záručák a že se to vyřeší. No nějak na maily nereaguje.....

Takže scháním záruční list, jelikož oprava DA převodníku je 5-6 tis - a cena alpiny cca 6-7000,- takže oprava v tuto chvíly nerentabilní:O(

Pokud by mi s tímto mohl nějak někdo pomoci, tak prosím at se mi ozve na mail. Díky

m.uriel@seznam.cz

o 21.05.2006, 10:44 | H.E.R.O.
čéče,nevim,jak vypadá ZL u Alpiny,ale pozor aby tam nebylo vyražený číslo daného přístroje,jestli se vše vypisuje ručně,pak by neměl být problém,ale u dražších el.výrobků to tak občas je...
o 21.05.2006, 11:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
alpine ma sve vlastni zarucaky na pevnem barevnem papire A5
ke kazdemu vyrobku se dava jeden kus
o 21.05.2006, 12:37 | clown
zarucak vypada takto ..

[ Link ]

nic moc predtisteneho
o 21.05.2006, 14:29 | ivls
mám taky, jako clown
o 21.05.2006, 21:20 | audioves.cz
Clown: ten jsme maloval celej vecer :-). Dneska jsou uz zase trochu jiny.
o 21.05.2006, 21:41 | clown
:o))) ted uz mi je k HO .. pac HU je v prdeli :o))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3127 sekund.