Navštíveno 437x

25.04.2006, 21:10 |
John Hil | Upraveno: 2006-04-25 21:48:24
prodam autorádio ALPINE CDM7892R s CD, RDS, 4x50W, 6XRCA výstup pro zesilovač, MX, špičková výbava korekcí - Bass Engine , plynulé ovládání hlasitosti sw, time correction - plynulé nastavení zpoždění jednotlivých reproduktorů, čte CD,CD-R, RW, ovládání CD měniče, AUX, možnost propojení s multifunkčním volantem u vozů Audi, BMW, Renault, Citroen, Peugeot, Opel, VW....., el. motoricky vyklopný, polohovací odnímací panel. Možnost IR D.O. Původní cena 14.990,- plne funkcni dva roky stare cena dohodou 608213825 Honza
P.S.:privezu, predvedu

27.04.2006, 14:19 |
Shimi Uz sem ti nekolikrat bezvysledne psal, za 3,7k ji vemu.
Netusim kde pracujes ty, ale ja chodim do prace a ne do zamestnani a v tom je rozdil ten, ze v praci se pracuje a v zamestnani si muzes vyrizovat cely den osobni veci a jeste ti za to plati (nekdo k tomu ma dokonce i sluzebni vuz a telefon) takze jestli jsem okamzite nereagoval na sms a mail tak je to proto. Ja vylozene nesnesim neco domlouvat pomoci sms a proto jsem ti nekolikrat volal, ale to nikdo nebere. A k te cene asi tolik. Myslim ze moc dobre vis co kupujes. To neni SONY,PANASONIC, LG, SENCOR ani jinej s... a proto cena (i tak dost drsna) ale prodam to za 4000,- dohoda je mozna v tom, kdy a kde se sejdeme jestli mas zajem.
Sorry jestli jsem se te dotkl, to bych nechtel.
sakra :o((
i za ty 4k je to super cenovka :o( Tohle radijko jsem mel a za tu cenu to je bezkonkurencni :)
No hura konecne nekdo "normalni" dik za podporu. Ja bych se toho radia nezbavoval, dokonce mi ho je dost lito, vzdyt se mnou uz zazilo veci :-))), ale zamiloval jsem se do radia BECKER - super design, navigace, a ten zvuk. No proste jedna basen.
asi tak, bejt to v lepší moment, 4k ti za něj dám bez váhání.

28.04.2006, 08:03 |
Shimi John Hil: OK. Nejak se domluvime.

28.04.2006, 09:54 |
Shimi PRODANO !!!!!

28.04.2006, 10:15 |
Shimi | Upraveno: 2006-04-28 10:18:26
.
presne tak - je to prodane. Ale pozor jeste vim o jedne co je v predvadecim panelu (v aute nikdy nebyla). A kdyz ji nekdo bude chtit hned a "bez kecu" tak se na ni da vymyslet jeste sleva tedy by byla za 6000,- nova se zarucakem, navodem,..... :-)))