Navštíveno 360x

Zdravim všechny! Pomýšlím po nějakém Hifonicsu buď 2 kanál nebo monoblok.
Nabídněte. díky Mirek
napis cenovou relaci, at lidi vi co nabizet
No na to jsem zapoměl cena tak 3000 - 3500,-

24.04.2006, 19:45 |
Hopta No jestli bude nejakej monoblok za 3 litra od Hifa,tak do nej jdu taky...:)
Podle me moc mala cenova relace,ale Caracass tu kdysi mel nejakej 2 kanal,myslim,ze byl za 3 litry...
aha takze o meho colossusa asi zajem nemas co? :-)))))
L.O.mmax: se ho jen ptam, za zaptani nic nedas prece ;-)))
BMW_318iS: já bych měl zájem, pokud bude ve výše uvedené cenové relaci :-)
za 3000 klidne ale v madarskych forintech :-))))
to já bych za něj dal těch 3500, ale Kč
do 3k koupíš možná tak tohle :o)
[ Link ]
ten poslední příspěvek doufám nebyl myšlen vážně!!! :)
Petr mě tam vlezl, myslel jsem mirecka
A proč ne? Já o něm vim, ale chtěl jsem vědět jestli nenabídne někdo něco lepšího.!
Případné nabídky mi prosím pošlete na mail: mistr.m.l@centrum.cz díky moc.

24.04.2006, 21:46 |
Racer mireček: dej si prosím do kupy souvislosti zjisti ceny a pak kupuj ! za 3500 koupíš tak kabely pro tenhle zes :-))
jojo, Racer má pravdu, myslím že dotyčný o Hifo toho teda moc neví :-)))
jj kdyby nekdo mel zajem, tak bude asi 4k Hifo na prodej... EAGLE Warrior... musim vyresit zbytek uprav v instalacich a asi mi jeden nadbyde... 4x45W rms
JJ :o)
Já jsem chtěl komplet HIFO za 45 a najednou čéééče - nestačí mi 65k:o(
Ale pak se budu jenom smát:-D
tka se přiznám, že Hifo moc nerozumim. Tak mi prosím vysvětlete, proč za 3500,- k tomu koupim tak kabely? Co je na něm, tak vzláštního! A poč když se kouknu na ebay.de je tam zesiku v přepočtu kolem 3000,- docela dost? Tak mi alespoň poraďte a nemusíte mě hned kamenovat. Hold nemám na muziku 60k!
za 3500 samozrejme kabely nekoupis i kdyz i 3500 muze panout za signaly a napajeni. Jinak treba ten hifonics colossus xx stoji novej 1299 Euro tak asi proto ti takhle odpovedeli ;-))
Tak proč chceš Hifo když tomu nerozumíš???? Není to zbytečný? Vše je to o tom, že ti tu BMW nabízel svůj Hifo Colossus a ten stojí přes 40 000 kč!!!!! A v čem je vyjímečný? Má 1x 3000W RMS a za tu tvoji nabídku bys opravdu nekoupil ani ty kabely, nehledě na baterku. Proto ty reakce! A nechápu proč sem pleteš EBAY a to kolik je tam zesíků za 3000,-
ale já to nemyslel vářně s těma s těma 3500, lae asi se to někoho dotklo.Takže se mám vykašlat na hifo a koupit raději Magnata Xcite 600?
mirecek: v pohodě, jen malé nedorozumění :)
za 3500 je to horsi, ale kouknul bych se treba po rodeku R480i nebo jak je presny oznaceni, je celkem v pohode a tobe bude jiste stacit. Na magnety zapomen.
BMW_318iS: Za kolik je na prodej ten tvuj Colossus? 28?
uz sou tri zajemci takze jedine ze by to vsichni odrekli, na prodej bude na konci sezony cca rijen a cenovka je tech jak rikas 28 cca

25.04.2006, 17:11 |
erix7 (K)
mirecek, v tydle cene ma myslim na oprodej maruder JBL mono.