Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > pioneer deh 1500r

o Navštíveno 194x o
o 23.04.2006, 21:07 | shy
Sháním čelní panel k výše uvedenému rádiu nebo prodám spodek.

o 23.04.2006, 21:36 | Scream
tak to jdi zkoušet jinam
o 23.04.2006, 21:51 | shy
Milý Screame,než začneš někoho soudit,tak bys měl vědět,že jsem ten panel ztratil vlastní blbostí.K rádiu mám veškeré doklady včetně potvrzeného záručního listu s výrobním číslem a dokladem o zakoupení.Možná namítneš,že jsem ho třeba ukradl v obchodě a potvrdili mi ten záručák ale nepřibalili mi ten panel.Plně chápu tvé rozčilení ale ne všichni jsou zloději.
Takže vás ještě jednou žádám,jestli vaše auto opravdu navštívili zloději a vám se doma válí nepotřebný panel dejte prosím vás vědět.Děkuji.
o 24.04.2006, 11:34 | Scream
tak to mas napsat. od človeka s jedním prispevkem se tomu stejne blbe věří. sorry.
o 24.04.2006, 12:39 | shy
Tak abych tě přesvědčil tak jsem tu 28.1.2005 diskutoval s člověkem pod přezdívkou X-sat o připojení subwolferu k tomuto rádiu.Je to už víc jak rok.od té doby jsem nepřispíval takže mě to asi automaticky vymazalo z klubu. Ale chápu tě.Je divný ,když člověk shání panel.Rádio mi tu leží a zatím používám starýho Forda ve svém Fordu=)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3199 sekund.