Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: předběžně Sony CDX-MP80

o Navštíveno 424x o
o 02.10.2005, 17:57 | Dostrol | Upraveno: 2005-09-24 14:04:04
[ Link ] , koupeno od ajsika, nese známky běžného používání ( ošoupaná tlačítka ), všechno oka, funguje perfektně a čte všechno...cenu nabídněte...Nebo vyměním za
1)nějakou ///Alpinu, doplatek možný, podle řady...
2)dvd autoradio...

o 24.09.2005, 14:04 | aristide
Dam 6.000,-.
o 24.09.2005, 14:06 | Dostrol
Možná se domluvíme...uvidim co kdo ještě nabídne...jinak jsem z Kladna...
o 25.09.2005, 09:17 | CarMedia.cz
Jestli chces dostat víc, tak si dej inzerát na autohifi.cz.... Je dost velká pravděpodobnost, že se ti na něj ozve nějaky "noname", jako jsem to měl já, který ještě nemá představu o kvalitních rádiích, prostě se mu líbí, jak to vyjíždí( ne, že by hrála špatně!!!).. Za 7 ho určitě vystřelíš... Jinak jiná rada, kdyby jsi na prodej nespěchal, tak si dej inzerát do autoannonce.. To mě volali lidi i na cenu 8.. ale to byla už bohužel pryč!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3995 sekund.