Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > podložky pod repro pro Octavii...

o Navštíveno 275x o
o 04.03.2006, 20:29 | Milan II
Nabízím vyrobené podložky z MDF pod reproduktory na všechny Octavie za 700,-. Nezbytné pro kvalitnější ozvučení auta. Montují se místo origo plastového rámečku přímo na dveře. Tím, že se odstraní tvorba akustického zkratu, okamžitě se sníží zkreslení reproduktotu při vyšších hlasitostech a zvýrazní se basy! Info na e-mail: skywolker2005@volny.cz

o 04.03.2006, 21:05 | Ricci
Na to,aby si odstranil akusticky skrat v octavii potrebujes urobit podstatne viac,ako len vymenit podlozky pod reprakmi....
o 04.03.2006, 22:20 | golfik69
tak to ja si taky asi koupim jen ty krouzky a nebudu muset tlumit,vyjde to levnejc ne?
o 05.03.2006, 07:59 | Rom_octa
tady nejde o tlumení, ale o to že tam je velká díra jako prase a hlavně ty MDF-ky na nic nenavazujou, pokud se nepokračuje k té velké díře ..
o 05.03.2006, 08:57 | muSlim
Ten asi robi manazera niekde, dobre hlody ;oD
o 05.03.2006, 10:46 | Milan II
Ricci, to je snad každému jasné, že vyhocit ten plast a dát MDF, to je jen první krok k tomu, aby auto trochu začalo hrát!!! Nabízím jen podložky a ne komplexní příravu na ozvučení. To nech na každého, ať si udělá podle svých finančních možností.

Slim: Nikomu je nevnucuji, tak že ty narážky si nechej!
o 05.03.2006, 19:46 | Rom_octa
jo to je možné ale pak nemůžeš psát cituji :
" Montují se místo origo plastového rámečku přímo na dveře. Tím, že se odstraní tvorba akustického zkratu, okamžitě se sníží zkreslení reproduktotu při vyšších hlasitostech a zvýrazní se basy! "
a právě proto Ricci reagoval . nic ve zlém .
o 05.03.2006, 21:33 | Milan II
Rom_octa: Víš o čem přemýšlím?? Co asi takový člověk jako ty, má zvláštního ve svým autě namontovanýho, když o této věci tolik ví... Já se klidně přiznám, že jsem zatím musel investovat do jiných záležitostí, než je audio v autě.
o 06.03.2006, 20:09 | Rom_octa | Upraveno: 2006-03-06 20:10:55
trošku nechápu tvůj příspěvek, že bych měl mít něco zvláštního, nic zvláštního nemám ale je pravda že s dveřma u koktky jsem si opravdu vyhrál, ale je pravda že MDF podložky je první krok ke zlepšení.
o 06.03.2006, 20:53 | Q
uf Milane II, Romanovy dveře byly dlouho vzorem pro ty moje dveře, než tam padly doorboardy. On ví o čem je řeč.
o 06.03.2006, 23:14 | Baldy-DLS
Kdybych byl zacatecnik a pokud bych bral tvuj prispevek doslova, tak bych si opravdu mohl myslet, ze za pouziti JEN techto podlozek odstranim akusticky zkrat.
Nikdo ti nic nevycita, ale snaz se psat vse s rozvahou - ne kazdy zde je odbornik.

Potom se mi tezko vysvetluje lidem, proc mam tak tezke a drahe dvere, kdyz to jde tak jednoduse a levne.

o 07.03.2006, 12:18 | Ricci | Upraveno: 2006-03-08 06:25:07
Milan,ja zase musim rozmyslat,co ta viedlo napisat to,co si napisal v inzerate,ono to totiz cloveka,co sa v tom nevyzna moze velmi lahko pomylit a bude si mysliet, ze ked tam da podlozky,tak bude mat zvuk dveri ako na mercedese pri zatvarani,ako napr. na mojej octavke,kde je v kazdych dverach 10kg tlmenia :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3659 sekund.