Navštíveno 3428x

kupim radio Pio99 alebo Clarion HXD2....popripade P90 (ano viem že je teraz 1 na predaj, aj tuto zvažujeme)
ponuknite nejaku jazdenku v dobrom stave...piste mail ..
dikyy .......
Ta od Toxxxe je v top stavu, pokud to zvažuješ, neváhal bych..
heej aj jeho ponuku zvažujeme ale kus ma prehnanu cenu(sorry Toxx).....

16.02.2014, 18:18 |
Toxxx fiction: Z týchto troch jedine HX D2(bohužial menej nastavenia ale inak dobrý zvuk a super HU) a P90.
Inak k tej cene. Nieje prehnaná. Na Ebay sa pohybujú keď sú za 1000evri. Rozumnej dohode sa nebránim ale za 20000kč ho proste nedám.
zhaname HX d2 - tu chceme,,
a za PIO90 by som dal 750 eur ale to je moja ponuka, ktorá pre teba asi bude na smiech.....chapem to...

16.02.2014, 20:24 |
Toxxx HX D2 je tu v bazare nová ;) No keď dáš 820evri + pošta je tvoja ale to chce sa rozhodnúť hneď;)
tu mysliš HXd2 od "SEKIN"a ???????
....počkaj netlač na mna:)) aspon do zajtra daj čas..
HX-D2 na ebay pod 500Eur není a ke které je stejně ještě idální vzít procík...kuli rozšíření nastavení...mě se teda třeba P88RS II zvukově moc líbí a když to dnes vidim tak bych k němu vzal 4Waj procík a byl by klid! :-D Takže nejlevněji vyjde Pio + procák nebo 99ka. 900Eur za P90ku je OK cena...berme to tak, že na Ebay se za tuto cenu prodá v pohodě tak proč jít v ČR pod cenou a máš ověřenou věc od supr člena! ;-)
Clarion HX-D2 Head Unit Special Edition:
[ Link ] :-D
toxxx tak zajtra ti dam vediet ak ovšem počkáš do zajtra..
este mam jednu ponuku na Pio P9 tu zvažujem..
zatim dik
btw..nebol by problem s poslaním na SR???
zatial ta P9ka vychadza najlepsie, Clarion mame v KE cize zbytocne ho tahat z CR, cena na to ze je nove je dobra no bola tu uz aj US verzia za polovicu ktore funguje bez problemou. P90 neni vela a a dovod "vysokej" ceny je ten ze tu uz boli lacnejsie...

17.02.2014, 12:41 |
Toxxx fiction: Pošlem kľudne aj na SK ale lacnejšie ťa to vyjde prevodom peňazí účet;) Daj dnes vedieť teda.

17.02.2014, 12:42 |
swep jojo US verzi mám doma ve skříni v krabici, kromě toho ladění rádia to je stejné jako EU verze
Tiež mám US verziu, prestavba v servise Clarion na EU ma stala cca 60€ a už ladí aj naše stanice.

17.02.2014, 15:12 |
swep michalm - já na tom rádio neposlouchám, teda neposlouchával sem, neměl sem ani anténu :) nicméně na takovém rádiu poslouchat rádio je proti přírodě
Máš úplnú pravdu, avšak občas je dobré si vypočuť dopravné správy - radary, myslím že tých 20€ sa už vrátilo niekoľkokrát :)
Toxxx: tak asi bude Clarion HXD2 tu zo SR...
...zajtra sa uvidí...
sorry za natahovanie ..ale tak vyšlo.....

17.02.2014, 21:21 |
Toxxx fiction: V poho mne je to jedno kedy a komu ju predám ;)
už je doma...

Myslel jsem, ze bude Clarion.
tha tak vyšlo.......že nakoniec P9....