Navštíveno 411x

2 roky stare, 1A stav, cena 2300 KC
kontakt pod nickem
[ Link ]
dle mě nepovedená řada.........hertz styď se :)
2 Nismo.Power: jsi to myslel ironicky nebo jak ?
nemyslim si, že by to byla ironie
i kral007 mi řikal že DSK hrajou snad i o kousek líp než tohle :)
muj nároz po tom co sem to někde slyšel je stejnej :)
rozhodně tu cenu co stojej nový to oproti DSK nemá, má to kort možná o krapet lepčí vejšky jinak nic.......
měly by prodávat setík HERTZ D-ESK kerej by měl středobas DSK a vejšky ESK a pak by to bylo good kdyby to stálo do 3k nový :)
mal som moznost pocut od DSK po HSK vsetky kompa HERTZ a to 2 aj 3 pasmove a po kazdej kat. je to skok nahor a nie nadol, ESK hraju jednoznacne lepsie ako DSK, co sa tyka basovej zlozky aj vysok, nehovoriac o spracovani. DSK je dobry zaciatok ked hraju iba z radia, ale X ludi potvrdi na SK fore ze ESK hraju lepsie...vyzaduju vsak kvalitativne primerany zosik...
U vas to je mozno predrazene, u nas sa daju zohnat ESK nove za 4000 SK ked su v akcii, co je celkom prijatelna cena
samo je to moj nazor....
DSK sem měl , basy bezva vejšky v rámci možností .......... ESK sem slyšel..... bysy na prd vejšky lepší jak DSK ale celkově jinačí zvuk....... DSK 165 a 163 mám teď ve svym autě , vejšky super , středy mám HL70 takže super , středobasy super až na to že neuměj zabasovat jako DSK ale každopádně na tom nejsou tak tragicky jako ty ESK ..........
každopádně když TUSnou z DSK tak určitě ne na ESK páč to se ani nevyplatí a ani ten zvukovej projev neni znatelně lepší krom těch vejšek ......... tudíž rovnou na HSK ...... mimo to HSK165 maj cenu tak 2 - 2,5k takže tahle cena je taky ulítlá na dva toky starý .........2K a budeš rád....
DSK tvrdí hodně lidí že nejsou na zesík stavěný ale to je blábol........... měl sem je na referenčním DLS a naprostá paráda........ slyšel sem i na magnatu classic 360 a tam sice nebyly tak basy ale taky poho.......... na rádio hrajou berkonkurenčně super a zesík snesou jak prd a žádný vejšky jim neodejdou..... :) ....... ESK sem slyšel na CP Wanted myslim 4/360 což neni takovej hnus a hrálo to dost vypleskle (ford focus) ......vejšky lepší (páč sou hedvábný) basy středy hnus, štelovat ani rádiem ani zesíkem to už nešlo.......
tu cenu za kterou sou určitě nemaj........
btw prave tie vysky su u vsetkych Hertzoch (okrem Space - to je uz zasa ina trieda) dost prezentne a ta je podla mna ich najvyssia slabota, ked sme uz pri tom, ale vidim ze u teba okrem je okrem ESK vsetko "super" takze necham to tak :)
btw 2 - pocul som tie repro (ESK) na 7 (!) roznych zosikoch hrat + aj z radia, takze co to mam vypocute aj ja...takisto DSK aj z radia aj zo zosiku, vobec som nehovoril, ze nie su stavane na zosil alebo by hrali spatne so zosikom, ale ich konstrukcia, vysoka citlivos a lahka membrana ich robia idealnymi partnermi vstavaneho zosilnovaca autoradia, naopak ESK si VYZADUJU solidny zosilnovac...
je to taky hodně o zesíku no :)
je fakt že to DLS vytáhlo jak z DSK tak HSK skoro to samý (krom vejšek který sou čistčí) ..........
ted čekám na audisona tak uvidíme :)
s audisonom si celkom dobre rozumeju, SRx je celkom pohoda, ale kvalitativne neni to prave orechove, LRx je uz HODNE lepsie
[ Link ] zopar fotiek heslo tks (vsetky komponenty na predaj okrem teda magnatu a clarionu, tie boli TUSovani :)
zlatý starý serie, stary HSK, ktery se prodávali za MOC 4800 nabízely hodně muziky za ty peníze. Když vidim dnešní ESk za podobnou cenu, je mi z toho lowendu do breku....
OK, vzdavam se, darujem tieto low end shity, alebo vymenim za piezo vysky LOL
nechci vam do toho kecat, ale ten kdo nepozna rozdil mezi DSK a ESK tak patri na usni.. ;))), nebo to testuje na nejakem sencoru, medionu a pod..
a ten kdo neumí číst, patří do školy. takze, kdyz si to prectej poradne, zjistíš, že jde o starej model, kterej ma s novym modelem ESK dost podobnou cenu
ale např. nový HSK 163 sou o dost lepší jak ty starý :)
no tak novy by mely bejt lepší ne....
stale na predaj, cena 2300 KC