Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Sháním domečky na tweetery TN52 z setu Focal K2P

o Navštíveno 1906x o
o 01.12.2013, 12:09 | Tomik723 | Upraveno: 2013-12-01 12:09:54
Koupil jsem tu nedávno na fóru sadu Focal K2P, ale kluk mi k tomu neposlal domečky na zástavbu. Kdyby je měl náhodou někdo doma a mohl by je postrádat, tak bych je moc rád koupil. Hodně by mi to usnadnilo práci se zástavbou, protože bez nich zatim absolutně nevim, jak to udělam. Domečky viz. foto. Díky, Tomáš

foto k příspěvku  od Tomik723

o 01.12.2013, 20:12 | rebel
zmeř šuplerou obvod vejškáču juknu mam takovej plastovej nesmyslu mraky

A jinak kdybysem neme tak pokud to budes davat do laminátu tak udeláš kroužky treba z mdf a zalaminuješ je a pak ty vejškáče tam dovnitr nalepíš a mas to stejny jako ty platáky
o 01.12.2013, 23:17 | Tomik723
Tak jsem to změřil, mělo by to snad být celkem přesný :-) Zástavbu chci udělat do svý Fabky 1, přemejšlel jsem, jestli to dát do sloupků nebo do rohů u oken, jak jsou origo repra. Jinak bude to moje první práce, ale z lamina bych to rád uzpůsobil líp, než je dělaný origo řešení. Nejsem úplnej lempl, tak když si s tim pohraju, mělo by to i nějak dopadnout :-)) Hlavně si nejdřív potřebuju promyslet jak to udělat... proto jsem shánim ty domečky s okrajema. Ale kdyby někdo zkušenější navrhl lepší řešení, tak taky přivítám.

1) Do MDF koužku půjdou snadno nasadit a případně i vyndat
2) nejdou tolik hluboký jako ty domečky, který mám teď

Každopádně dík, jestli se mrkneš rebele :-)

foto k příspěvku  od Tomik723

o 01.12.2013, 23:20 | Tomik723
Jinak na hloubku ty tweetery mají 16mm.
o 02.12.2013, 11:07 | rebel
Tak ee nejsou ale udelej mdf krouzek zalaminuj a pak vejsku lipnes treba na silikon
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3331 sekund.