Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Alpine KCE-400BT

o Navštíveno 1807x o
o 23.11.2013, 10:31 | sopta
Neválí se doma někomu přebytečný bluetooth modul KCE-400BT? Nabídněte...

o 23.11.2013, 21:29 | JRM66
Na allegru som ho videl za cca 100,é!
o 24.11.2013, 10:17 | sopta
JRM66: kukal jsem na nej, jenze ten je za 2,5 tis. a to ho jeste musim dostat do CR a polaci do CR neposilaj. Takze bych to musel vzit pres Autofra.sk/Tovarzpolska.sk a tak by to s provizi a postovnym do CR bylo jeste drazsi...a kdyz to pak vezmu, ze novy s plnou zarukou stoji 3,5 tis., tak uz to tak skvela nabidka neni :-/ Ale diky a tip. Zkusim jeste pockat na nabidku odsud, radeji dam vydelat nasincovi nez polakovi :-)
o 24.11.2013, 10:46 | motyc
Taky sháním už pěknou dobu, u nás je to skoro k nesehnání, a když se ukáže, tak je hned fuč. Tak kdyby jsi věděl o dvou, tak sem s ním :)
o 24.11.2013, 14:38 | JRM66 | Upraveno: 2013-11-24 14:40:12
Neviem čim je čr vynimočna že, tam nezasielaju ale mne so SR no problema! Mne zrovna teraz v piatok došla alpinka z Allegra od toho chlapika na ktoreho radia som tu daval link, mimochodom mám na ceste aj cd menič taktiež od alpinu a tiež nebol problem! Celkovo som si cez allegro objednaval asi 10x a nikdy som nemal problem z tým aby sa nedalo to zaslať na slovensko, máš učet na allegru? Podľa mňa by nestalo poštovne do čr tejto menšej vecičky viac ako 7,é viac určite nie! Ak máš zaujem tak ti to viem online vybaviť! Postači ak máš emsemblovanu kreditku bud to viza alebo mastercard!
o 26.11.2013, 17:01 | JRM66
Neviete či nahodou funguju tie BT vecičky aj na 10ročné alpinky, ked to vtedy ešte asi neexistovalo?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.