Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Subwoofer Hifonics ZX 12DUALi

o Navštíveno 2484x o
o 07.11.2013, 22:30 | spektis | Upraveno: 2013-11-07 22:32:08
Prodám extrémně výkonný subwoofer Hifonics ZX 12DUALi. Subwoofer nabídne skvělý výkon 1000W RMS, 2000W MAX. Je osazen dvěma 30cm reproduktory, které jsou bíle podsvícené a ve tmě vytváří krásný tuningový efekt. Jedná se o opravdu výkonnou bednu, nebyla moc zatěžována, protože se v autě při vyšších hlasitostech nedalo vydržet a vše kolem skákalo :). Nynější cena na internetu 10900,- !!!

[ Link ]

Rozměry: šířka: 880 mm, výška: 380 mm, horní hloubka: 380 mm, spodní hloubka: 480 mm

Důvod prodeje: Tento subwoofer je na mě až moc výkonný.

Vzhledem k rozměrům a váze je možné pouze osobní předání v okolí Chomutova. V autě jí už nemám, ale není problém zapojit a předvést. Cena je pevná, nebudu smlouvat.

Možnost výměny za subwoofer s jedním repro (prosklený, podsvícený, originální ozvučnice) + Váš doplatek.

PRODÁVÁM POUZE SUBWOOFER, BEZ ZESILOVAČE !!!!!

tel. 776 646 443 mail: spektis@seznam.cz

foto k příspěvku  od spektis

o 08.11.2013, 10:09 | Mila
Mám jeden sapvůfr který jsem poslouchal v autě a jde to jako i vydržet, když ho nekotlíš na max... Je velkej asi jako talíř... Bedna není ze skla, ale určitě bych ti k tomu mohl dodat nějaký neony, co jsem vyndal z pod auta, aby to šajnilo a nějaký plexi se taky najde... Doplatek bychom pořešili samo ! ;-)
o 08.11.2013, 10:23 | Jajinek
Mila- :-DDDDD
o 08.11.2013, 10:33 | Mila
jujky :-))) omlouvám se, ale už jsem to nevydržel... (slibuju, že poprvé a snad naposledy...)
o 08.11.2013, 12:14 | spektis
Díky za nabídku, ale když výměn tak origo ozvučnici a ať to nějak vypadá :) Tohle zní jako nějaký puzzle :D
o 08.11.2013, 12:15 | spektis
JSEM IDIOT, NENAPSAL JSEM CENU... 6000,-
o 08.11.2013, 12:21 | flicek
Tu bednu bych neprodaval a uz vůbec ne z důvodu ze to hraje až moc!Kdyz budeš mit jinou slabší,tak si na ten zvuk zvyknes a uz ti to pak ani nepřijde a budeš chtít vic a nakonec si řek es ze jsi blb ze jsi ji prodal,ba naopak spis budeš chtít po čase ještě vic!Pokud je to na tebe i tak moc tak to tak nesol a stáhni to!Prodavat woofer kvůli tomu ze hraje k oč je podle me blbost.Pak toho budeš jen litovat.Tot ma rada,ale dělej jak myslíš.Jinak Sorry za OT
o 08.11.2013, 12:48 | spektis
Neni to jediný důvod, je to i strašně velký... Z kufru octávky combi mam fabii... A ani to nemam zapojený na maximum, do každého repráku pouštím 80W ze zesíku, takže když si koupím jeden reprák o výkunu alespoň 500W RMS, nakrmím ho 340W ze zesíku tak budu mít jak kufr, tak dostatečný výkon na můj poslech.. Nejsem žádnej maniak.. Chtěl jsem velkej woofer, vyzkoušel jsem si to, ale určitě se najde někdo kdo ho užije líp ;)
o 08.11.2013, 12:57 | pepe689
80watt poustis do tohoto????chlapce to se pousti do vysek jinak adekvatne je 500watt repro 1Kw zesik ---kontrola a nepretezovani sw.....a P.S.bych se divil kdyby to hralo ,ale je fakt ze trabant je taky auto
o 08.11.2013, 12:59 | spektis
Tak se div, hraje to :) Názorů na adekvátní krmení je samozřejmě víc takže to tu s tebou nebudu řešit... Samozřejmě do něj můžu pustit i víc, ale pro mé účely je to prostě zbytečný, nejsem hudební maniak, proto se toho zbavuju, ale to je jiná diskuse, která sem už nepatří..
o 09.11.2013, 12:08 | spektis
PRODÁNO
o 09.11.2013, 12:50 | pepe689
gratuluji občas clovek trefi jitrnici :-DD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3373 sekund.