Navštíveno 1802x

23.10.2013, 21:23 |
Tomik723 | Upraveno: 2013-10-23 21:24:12
Kdyby se ho někdo chtěl zbavit za rozumnej peníz, dejte vědět :-) Díky
[ Link ]
radio uz sice nemam ale lezi mi z nej uplne novy DO, kdyby jsi chtel :-)
jinak, mel jsem ho a znova bych ho asi nechtel...
A co konkrétně ti na něm nesedělo? Četl jsem na něj vesměs jen pozitivní recenze, ale určitě víc by mě zajímaly ty negativa :)
Nic moc proti nemu nemam, jen me mozna trochu zklamalo zpracovani, prislo mit trochu moc plastove, vzdycky jsem mel alpiny a ty se mi zpracovanim libi vic, cas od casu bylo potreba radio odpojit od napajeni a znova pripojit - zaseklo se a odmitalo prehravat zvuk, od novoty byl spatny kontakt na panelu, takze misty prestaval svitit display. Mozna jsem natrefil jen na spatny kus, vim, ze jsem radio mohl reklamovat,ale az tak me to netrapilo abych ho vytahoval, balil, posilal, ....
Na druhou stranu, pokud ho chces hlavne kvuli HF, jako já, kdyz jsem ho kupoval. tak maximalni spokojenost! fungovalo perfektne, i vytaceni primo z radia, prijem tel. v tomhle opravdu parada. jen na muj vkus trochu dele trvalo nez se po zapnuti sparoval s tel (kolem 30-60sec),ale nemam srovnani s jinym radiem, tak neumim posoudit.
Kupoval jsem ho nove v ahifi.cz takze pokud pujdes pro nove, tak bych ti doporucil tento shop. kupuju pravidelne a jsem max spokojeny s pristupem, rychlosti,....
Do stareho bych asi nesel, cenovy rozdil neni az takovy a nove je nove :-)
Já se právě dočetl, že zvukově je fajn a hlavně se mi zamlouvalo kvůli těm třem párům RCA 4V. HF nevim jestli využiju, ale když bych to zkusil a byl bych spokojenej, proč ne. A další věc, že má dost USB vstupů. Já zase radši nakupuju použitý věci, už to tak dělám roky a spálil jsem se jen vyjmečně. Je to způsob, jak si dovolit lepší věci za rozumnej peníz. Stačí když na to člověk nepospíchá a časem se vždycky něco najde. A ušetřit třeba 50% ceny je pro mě dost.
Jinak.. stále hledám ! :-)