Navštíveno 2797x

Prodam zesik a subac co jsou na obrazku mozna i kabely.. vse je plne funkcni vykony ted presne nevim ale hraje to pekne je to pro nenarocne uzivatele.. na prodej bez repro MTX.. Cena dohodou bud primo sem nebo do emailu: myrovak@email.cz

Zesik :)

Subwoofer :)

to vazne nikdo nechce ? :D nebojte se napsat nabidku ceny klidne to prodam i zvlast :)
ahoj, dám 1000,- plus pošta
724024452 Lukáš
litr za tohle ? :D blázne..... to di do tržnice koupíš tam za to nový :D

31.07.2013, 13:04 |
CRK zase někomu kun*íš inzerát? Admini, prosím rychlý zásah :)))
nikomu nekunim inzerát, nenapsal cenovou představu protože ví že to má cenu nula nula prd..... a pokud je ten vejš takovej trubec že dá litr tak jeho problém, stačí upozornit že to je až moc dát litr za reveland a když to koupí i přesto tak pak může nadávat jen sobě.....
zcela podobnej set jebek si vklidu opatří v holešovický tržnici za litr taky :) ale cena/zvuk mi to příjde jako vyhozený prachy.... aneb asi zjistil že ovály od MTX basujou víc než to v kufru:)
Nevím co tak máš proti Ravelandu? Já už jich slyšel více a nehráli zase tak hrozně ;) Sám vlastním 2x Raveland axx1010 a musím říct že když potřebuji tak je to slušný nářez ;) Spíš bych řekl že Raveland dělá hrozný zesilovače než woofery.
dík za info, ale holešovickou tržnici u nás nemáme a není to pro mě, ale pro kámoše, který chce jen něco málo.
mozna i vymena nabizejte cokoliv :)