Navštíveno 1620x

27.05.2013, 15:34 |
ronny nema nekdo na prodej nejaky kvalitni a maly subac i s bednou?jde mi o kvalitu a velikost.ted mam Rockford Fosgate Punch P1L-110 (ten mam na prodej ted) ale snesl bych bud 8cku nebo znova 10ku ale s mensi bednou.jinac zesik je prestige P2 xetec.diky za nabidky

27.05.2013, 15:49 |
ronny popripade i vymenim
mam tohle
[ Link ] za 1500,- ale bednu by sis musel poupravit k obrazu svemu a potahnout...

28.05.2013, 15:12 |
ronny to bych musel tu bednu hodne ale upravit ne?zmensit co?
no odriznes ten jeden box co nebudes potrebovat a potahnes kobercem, prace na jedno odpoledne a jeste ti hodne casu zbude... v boxu jsou i terminaly s kabelama na pripojeni a tak jak je cela ji necham za 300,- coz neni ani cena za terminaly a kabely, natoz za MDF, srouby a praci. spis je otazka odkud si, box ma hodne kilo, poslat se to urcite neda, takze by sis pro to musel dojet ke me a ja jsem v praze... nebo ti necham jen sub a box by sis vyrobil? kdyz by si mel zajem jen o sub... jak ches...

30.05.2013, 09:11 |
ronny ja jsem prave ze zl.kraje
tak to s bednou asi neklapne co, nicmene kdyby si chtel jen sub, tak posta neni problem, je k tomu origo bedna a prebalim to dobre, i suby jsem posilal a nikdy zadny problem...