Navštíveno 2647x

24.05.2013, 19:13 |
dwebb | Upraveno: 2013-05-24 19:15:09
Ahoj
Koupím kompa - rozměr 130mm nebo 165mm.
Podmínky - cena ideálně 1000Kč strop 1500Kč, pojedu jen na rádio 30WRMS takže vyšší citlivost! Kosmetické a drobnější vady nevadí pokud bude úměrná cena.
Nabídky klidně sem nebo na email co mám na profilu. Zaslání Pošta s platbou předem nebo dobírka. Osobní předání je u mě možné na trase Svitavy-Pardubice-Hradec, případně trasa přes Hlinsko. Spěchá :) Díky ;)
Mel by jsme v levne kategorii !JBL
[ Link ]

24.05.2013, 20:17 |
dwebb Díky za nabídku ;) Vím o nich.
Nicméně raději bych spíše "bazarové" nabídky, repro jsou jen do pracovního auta k rádiu. Samozřejmě čím levnější tím lepší, takže cena do 1000Kč je samozřejmě vítána!
Ještě jednou díky

25.05.2013, 12:42 |
rebel za 1290 by sem koupil radeji od králika nez nejaky
990,-Kč Macrom M3S.60MK2
[ Link ] 1150,-Kč Renegade RX6.2C
[ Link ] 1190,-Kč T1 Audio
[ Link ] 1390,-Kč Soundstream SC-6T
[ Link ] Nové, se zárukou, zastavit se můžeš kdykoliv.. :-)

26.05.2013, 00:17 |
rebel revilo : dal by jsi si tvé zmíněné repro do auta ? já ani do kamionu nééééééééé
Někdy hrůzné nabídky lidem ,nic ve zlem vim je to kšeft no
Ale nemělo by se lidem dát vše co se nám nehodí

26.05.2013, 01:02 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2013-05-26 01:05:30
Rebel nechápu tvé poznámky. Z 99% jsi ani jedny z těch komponent neslyšel, tak nesuď. Druhá věc je ta, že sám si nekupuješ kompa za litr. Takže až na to budeš mít takovýto rozpočet, tak budeš přemýšlet nad podobnými modely taky. A nechápu, proč píšeš jen "revilo". To si myslíš, že ty základní JBL od Králíka jsou jako lepší jo? :-) Přesně to vypovídá i o příspěvku v jiném tradu, kdy Rainbow neeee, že..

26.05.2013, 08:18 |
rebel proč revi? No proto že králik nabidnul neco a kupujici napise radeji by sem za litr bazar .Já to pochopil tak že kupujicí nechce ani za 1000kč nové ale radeji neco pouziteho ve vyšší kvalitě . kolikrát me to pobavi a přímo toto :
[ Link ] A můžu tě ujistit že jsem na 99,9% slyšel kamoš to vyndaval z auta protože to bylo obdoba seriovek.
Jinak ano je pravdou že lidi chteji i ty laciny krámy to je jasné že lidi maji omezeny rozpočet

26.05.2013, 09:12 |
Osly rebel: nějak nechápu co řešíš...dwebb napsal poptávku a revilohifi dal na danou cenovou hranici co je k dispozici o kvalitě nic napsáno nebylo a to že za +-1000 nové kompa stojí za prd si dá dohromady asi každej, ale někomu to tak stačí.
A co se týče těch Rainbow myslím že by to určitě špatná volba nebyla...

26.05.2013, 09:18 |
rebel osly co ty se do toho montuješ zase se to tu zasírá kravinama . revilo se ptal ja sem mu odepsal ne .
kdybys koukal pořadne videl bys že shani radeji za 1000 bazarovku nez novej smejd
nauč se číst vše a ne jen konec
Ono si hlavně nemyslím, že by i v bazarovce za 1000,-Kč koupil nějaký šlágr. Proto jsem nadhodil nějaké alternativy, které by připadaly v úvahu a dotyčný by měl alespoň záruky a případné dovolání se někam, kdyby byly problémy (navíc mu nic nebrání se u nás zastavit a poslechnout si).
Mě spíš dostala poznámka o tom, jestli bych si to dal sám do auta. To mě přišlo jako hodně úsměvné, protože osobně bych si už nedal do auta ani to, co tam máš například ty. Prostě každý má už svůj cíl a představu.. To je asi jako kdyby si se Ivlse zeptal na podobnou otázku, že.. :-) Přeci nemůžu do každého rvát 3-way aktiv na předek od Sinfoni.. :-)

26.05.2013, 11:14 |
rebel | Upraveno: 2013-05-26 11:17:52
juj tak to je jiná :-) nedal by sis to co mam ja vždyt si to nikdy neslyšel A NEUSLYŠÍŠ . GZ znaš z jen prospektu . A cokoli není na procák a do 3way je na nic znám tvé začátky z vyprávění i kdy si začal s procákem. Mě toto nezajímá orchestr a soutěže sq me neberou a co mám je dostatečné a splnuje veškeré očekávání . A na to že bys to nedal to je protože jsi prodejce jiných značek to je celé kouzlo :-) ale macrom by sem nedal ani svému nepříteli o tom to cele bylo ten začátek
A když víš co mam já tak mi to sem vypiš díky rad se pobavím ted já :-)

26.05.2013, 11:15 |
rebel jinak ano pravda je že ani jety za 1000 nebude žadnej booom ale na druhou stranu se dá sehnat za malo penez i neco co nebude spaleny a vychrochtany

26.05.2013, 11:22 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2013-05-26 11:24:06
To jsou tvé myšlenky a nikdo ti je nebere. GZ jsem dělal řadu let a i jsem řadu komponent instaloval. Čili mám představu. A nebuď tak naivní. Jsem pomalu jediný prodejce (dovozce) v ČR, který bezhlavě netlačí jen to svoje. Jen pro představu Gladen nevozím, AS nevozím, Rainbow nevozím, Renegade nevozím, Soundstream nevozím a mohl bych pokračovat dál a dál. A podívej se na mé (naše) nabídky v příspěvcích. I na prodejně máme nabídku z mnoha jiných značek.. Navíc ten, kdo mě zná, ví, že nikdy nestavím hudbu jen na SQ soutěže, ale vždy dle představ dotyčného. I v mém voze bylo postaveno dle mě. Podle toho se vybírají i dané komponenty, což je i důvod, proč nenabízíme jen to "svoje"..

26.05.2013, 11:29 |
rebel nicméně by me zajimalo tedy co ja mam ted v aute když to vis a nedal bys si si to ? na netu to nenajdes toho se nebojim tak to sem mužeš začít psát
Rebel proč to pořád řešíš. Má reakce vyplívala z tvých příspěvků i z minulosti, kdy bylo patrné, že mnoho věcí neřešíš. Mnoho věcí i pro mě podstatných. Časovky, dělení pásem, atd. Proto usuzuji, že to, co tam máš ty, bych si nedal a je jedno, jestli tam máš Plutonia nebo Nuclear či cokoliv dalšího..

26.05.2013, 11:49 |
rebel no tak nepis ze co mam ja by sis nedal když neviš co mam :-) ano procak nemam a mit nebudu a ne kvuli financim ale protoze to jde i bez tak aby sem byl spokojen je to fuck konec nebudeme tu kazit poptavku

26.05.2013, 18:49 |
dwebb Chlapi, to co si tady vyříkáváte se mě netýká, takže to komentovat nebudu ;)
Jinak rebel správně pochopil jak to myslím, je mi v podstatě jedno jestli to je otřískaný, jestli tam chybí mřížka, je to zaprášený apod. Jde hlavně o to aby to pěkně zahrálo. Takže něco lepšího třeba i staršího je pro mě lepší jak něco novýho horšího.
Jak tomu dnes říkají "receiver" jsem si koupil hodně slušnej a výkonej, s tím že si koupím nějaký citlivý kompa do zatlumených dveří a konec. Auto je dělník a plánuju s ním jezdit tak max. 2 roky ještě. Ale prostě jezdím denně sám a hudba mě drží v náladě, a rozdíl v kvalitě poznám hned.
Ale nic proti Revilo jako, nabídl mi ať se stavím a můžu si tam něco poslechnout, díky i za to, jestli se do hradce dostanu tento týden tak se stavím, tak jako tak potřebuju ještě nějaký tlumení tak proč si neposlechnout jak to hraje že ;)
Jinak mi přišla nabídka za rovný 1000Kč, na kompa Helix Dark Blue 52.1 130mm, ve velmi slušným stavu. Co vy na to chlapi?
Vyčkal bych ještě, jestli tedy nepřistane nějaká nabídka na 165ky..

26.05.2013, 19:31 |
rebel škoda že nejsou v 16 tce. Do jakyho to je auta pokud by to byl smart a spol tak 13 jo

26.05.2013, 19:42 |
dwebb Chlapi díky za pomoc. Právě mi přišla nabídka která nejde odmítnout a jsem plně spokojenej. Takže vlákno splnilo účel. Jinak mám 130mm, původně jsem si říkal že bych to předělal na 165 ale nechce se mi řezat takže nakonec beru 130mm.
Možno smazat.

26.05.2013, 19:51 |
rebel no tak to jo pokud mas otvory na 13 tak to jdi dotoho
tak aspoň napiš, co jsi nakonec vzal, když už se to tak rozjelo..

26.05.2013, 19:57 |
rebel asi toho helix bych odhadoval :-)

27.05.2013, 09:29 |
dwebb Helix ne nakonec. Buď Hertz DSK 130.2 za 750Kč, nebo POWERBASS S-5C za 1000Kč. Co vy na to?

27.05.2013, 15:08 |
dwebb Papírově mě zarazila u Hertz jen výhybka ala kondenzátor. PB by měl mít "plnohodnoutnou". A ještě u Hertz na výšce nějakej termoplast oproti hedvábí na PB.
Ale vím že tyhle papírový údaje většinou k ničemu nejsou, takže někdo nějaká reference nebo zkušenost? Musím se do rána rozhodnout tak to sem perte. Dík!

27.05.2013, 21:01 |
dwebb No nikdo nepíše, tak si tady budu povídat sám pro sebe chvíli.
Kromě prodejce Ahifi jsem se na Hertz DSK nedočetl moc chvály - údajně nepříjemně ostré výšky a slabší středy, naopak super spodek. Celkově plastový zvuk (že by přece jen ten Mylar dělal neplechu).
Na PB S-5C jsem se nikde nic špatnýho nedočetl, ba naopak - příjemný výšky a celkově vyrovnaný.
A místo Hertz ještě přibyl Crunch GTR, poloviční cena oproti PB, hodně vysoká citlivost, celkově podobné jako PB. Takže možná nakonec sáhnu po nich, a vystačím si s nima než koupím nový auto nebo předělám na 165mm.
Zkušenosti jsou pořád vítány..vím že pro někoho to jsou zbytečný detaily, ale když je možnost si vybrat tak proč tomu nevěnovat pozornost ne.
DSK jsem měl, sice tu starší řadu, ale byly to nejhorší kompa, co jsem si kdy koupil. Strašně nepříjemný výšky a zahuhlaný středy, prostě rád jsem se jich zbavil.
Takže za mě buď PB, nebo jestli chceš opravdu za pár korun, tak ty Bullaudio za ty peníze docela ujdou.

27.05.2013, 21:29 |
dwebb Dík Vencaf ;)
V podstatě jsi jen potvrdil co už jsem zjistil, i když ty novější by měli být o něco málo "vylepšený", tak jsou to prostě pořád ty stejný repra jakoby.
PB je volba na jistotu, to už je zbytečný dál rozebírat. Jinak Bullaudio ses asi překlepl ne? Já psal Crunch GTR, údajně dost podobný jako PB. Když se ještě prodávali tak stáli 2000 takže i cena je skoro stejná. No a teď je můžu mít úplně nejlevněji takže do nich asi pudu a bude to.

27.05.2013, 21:44 |
Vencaf | Upraveno: 2013-05-27 21:50:21
No jen že jsi psal čím levnější,tím lepší, tak bych klidně doporučil tyhle, slyšel jsem je ve Feldě na nějakým starým Kenwoodu a docela se to dalo poslouchat:
[ Link ] Protože předpokládám, že ty PB chceš ze stejnýho shopu.
edit: teď koukám, že ty Crunch stojí ještě míň, takže jestli jde o nízkej rozpočet, tak asi vyhrávaj. Ale nemůžu posoudit, nikdy jsem je neslyšel.

28.05.2013, 11:25 |
dwebb Přesně tak, stáli nejmíň a údajně i v době kdy byla běžná cena to byl dobrej poměr. Bohužel jsem zaváhal večer, a někdo už vzal poslední. Takže na mě zbyly PowerBass, no asi to tak mělo být ne ;)
myslím že PB byla dobrá volba i zvukově,když se neohlížím na ty ceny v likvidaci.
Jen se ti musím omluvit,protože místo kurýrem jsem ti repra + kabely poslal českou poštou (balík do ruky...zítra u tebe) v tom zmatku jsem se překoukl.Snad to není velká komplikace....

30.05.2013, 10:35 |
dwebb Díky, v pohodě, večer jsem si navolil ať mi to nechají na poště a ráno to vyzvedl cestou do práce.
Už je to na místě, koupě rozhodně nemůžu litovat, za danou cenu je to kvalitní sada. Obzvlášť výšky mě překvapily.