Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K:Highend reproduktorové kabely

o Navštíveno 1411x o
o 12.05.2013, 12:32 | Razardicek
Jenom nepozkozene, nejlepe ve flexo opletu. Potrebuju prurez 2-3mm delka 4x5m

o 13.05.2013, 18:51 | Razardicek
nikdo nic nema ? napriklad neotech ?
o 13.05.2013, 21:01 | Milhauzz
Nu, on totiž hihgend je jinde, třeba Proel, Van den Hul, Krautwire ... :) Asi chceš "jen" Hi-Fi kabel ...
o 14.05.2013, 11:07 | mendo | Upraveno: 2013-05-14 11:11:39
Ja mam MOGAMI ale neviem ci ti dlzka bude stacit mne to do civic seden postacovalo .

Repro kable MOGAMI Ultra Pure 2x3,7m vratane flexo chraniciek. Konce bez konektorov. Mozne pouzit aj pre home hifi. Komplet 96€ (2500kc) Viac info tu: [ Link ]

boli odtial kupovane tak si dovolim zneuzit link:)

PS: v nazve prispevku mas high-end, neviem co si pod tym predstavujes lebo neotech co je tu tak popularny to od high-endu ma strasne daleko a high-endove kable stoja tolko ako jazdene auto. Mal som pred mogamami neotech takze som mal moznost porovnat a vôbec som nelutoval. Za tie peniaze je neotech super kabel, za lepsi si uz musis viac priplatit
o 14.05.2013, 11:56 | Razardicek
mendo - Bouhzel malo metraze jinak bych vzal hnedka,nechci tam mi rozdilne znacky kabelu ale diky za nabidku

Jasne ze bych bral nejake highendy typu Krautwire nebo mogami...Ovsem jak jsem psal potrebuju toho nejmene 20-30m a kupovat je nove to by byla pekna cena:-)Tak jsem myslel jestli tu nesezenu za nejakou lepsi kacku, jelikoz vidim ze asi ne tak proto ze bych vzal napriklad neotech ktery ma urcite hodne autohifiku:-)
ale poptavka stale plati
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.