Navštíveno 2263x

Prodám Ahoj,
prodám středobasy a vyhýbky Morel Hybrid Ovation 6 - bez výšek (používal jsem MT-23)
Kupováno v únoru 2012 od člena Ravo
[ Link ] Vše ve 100% stavu, do minulého týdne v autě
Důvod prodeje: Změna koncepce aktivního zapojení z 2way+woofer pouze na 2-way. Nyní na Clarion 958 a Genesis Profile Four středobasy Morel Tempo 6 a vejšky Morel MT-23
Cena: 3000 Kč

Sorry za OT, ale proč prodáváš ty lepší repráky a ty horší sis nechal v autě??
Marty no ono to bude tim ze ty hybridy :-nebasuji lepe nez tempa :-))stredy maji lepsi v basech slabsi to same dotechy
323Marty: Jak píše pepe 689, hybridy mají lepší středy, ale nemají vůbec žádné basy. Proto jsem tam dal Tempa, který mají lepší basovou složku, když šel z auta woofer ven a už v tomhle autě nebude. Přemýšlím ještě o něčem jiným, co by se hodilo do 2way aktivu bez woofru, ale nevím co :-(
za 2000,- si je nechám doma v krabici :-)
fiction: za tu cenu zůstanou doma ...
není 2000 kč a 80 eur to samý?Nevim jestli je to k smíchu nebo k pláči :)

29.04.2013, 22:06 |
Toxxx Za 2000 si ich fakt nechaj doma. Uz len napisat taku hlupu ponuku je dost drze.
hlupa ponuka ??!! on ich kupoval pred rokom za 3000 Kč mal ich v aute, mal ich napojene , a po roku predava za taku istu cenu ako kupil ??! ten "Ravo" od koho kupoval ich tiež mal z druhej ruky tiež ich mal napojene cca pol roka ..ked tak ratam repraky maju cca spolu 3 roky (hoc maju hocikolko rokov urcite to neovplvni zvukový potencial).. dobre,viem že cena je smiešna oproti fungel novým.. ale tak bola nastavena a to rešpektujem myslím že 80 EUR (u nás na SR 80 EUR = 2400 Sk v starej mene) nie je nejaká "hlúpa" ponuka ...myslim že tu na autohificlub-e sa snad smie ponukat cena ...nie sme v kamennom obchode...len tolko Toxxx
fiction: 80€ je opravdu hloupá nabídka, v dnešním kurzu je tvých 80€ - 2000Kč a za to je opravdu neprodám. Prodám je za cenu 3000,- Kč plus poštovné, za míň opravdu ne.
Ano měl jsem je pouze rok, ale z toho jsou u mě hrané 3 soutěže EASCA a k tomu pár hodin ladění.

30.04.2013, 11:49 |
Toxxx A co je na tom ze ich kupil za 3000kc. Je jedno kolko ich mal. A neznamena to ze to musi ist hned s cenou dolu. A viem ze sme na AHC ale davat nezmyselne ponuky je hlupost;) Nemas na to tak nekupuj.