Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Prodam 16cm kompa, nebo kick basy.

o Navštíveno 187x o
o 02.10.2005, 17:55 | Mišák
Neschanite nahodou nekdo 16cm kick basy?
Pochroumal jsem si totiz vyskac od mych komp, takze bych si od techhle
[ Link ]
nechal vyskace a basaky i s vyhybkou bych pripadnemu zajemci odprodal, samozrejme za velmi snizenou cenu. pripadne bych k tomu i mohl zdarma pridat dva vyskace, z nichz jeden ma trosku pomackanou membranu - na zvuku to ale neni poznat, jenze psychologie je svine a ja si myslim, ze to prece jenom malinko slysim :-)
Kazdopadne pri pouziti napr. do zadnich dveri, pripadne plata by to nebylo poznat vubec.
Diky za nabidky, myslim si, ze vzhledem k puvodni cene 6700 by treba takovych 2900 bylo rozhodne lakavych.
Vzal bych si je dozadu jako kickbasy sam, ale muj zesik by je neutahnul ...

o 22.09.2005, 22:42 | noname | editace
tam je ale cena 3999;-)
o 22.09.2005, 22:55 | Pavel02
Mišáku. Ta cena je tam fakt 3.990,-Kč. Tak dej něco rozumného.
Jaká je montážní hlobka a kolik montážní otvor? zkusim jestli by se vešly.
o 23.09.2005, 03:13 | Mišák
Ja vim, ze jsou ted za 3990, protoze jsou v akci, ale kdyz se podivate, o par radek vys, tak tam vydite, ze normalne stoji 6710 Kč! Coz uz samo o sobe je podle me slusna sleva, no a pokud ja si z nich vezmu vyskovy repro a dam vam k nim ty svoje vyskace, tak by vas to prislo na 2900.
To znamena, ze za vymenu vyskacu bych vam zaplatil 1000 Kč !
Prumer stredobasu je 165 mm a montazni hloubka 71 mm
o 23.09.2005, 08:40 | noname | editace
A jak hrajou?Ty vyskace,co bys k nim dal by byli origo k tady tem reprum?A jak jsi je zničil?Zatím dík Jirka.
o 23.09.2005, 13:11 | Mišák | Upraveno: 2005-09-23 13:11:31
Hrajou super, proto taky neshanim nic jinyho, ale vymyslim tady takovyhle zhovadilosti a vymeny :o)
Ty vyskace co mam jsou z ty vyssi modelovy rady konkretne DSC 542.
[ Link ]
maji sice malinko jinej design, ale jinak maji stejny parametry a pouzivaji uplne stejnou vyhybku jako tyhle DSK 672.
Ty moje se mi podarilo privrit mezi palubku a dvere.

1. Praskla na nich takova ta tri ramenna mrizka nahore - da se sundat, protoze jsou tomu dva typy tech horejsku (viz foto), praskla mi ta mensi verze
tak jsem to sundal a slepil - neni to skoro poznat (pokud bude nekdo chtit, zaslu aktualni foto) a pokud by tam nekdo dal tu sirsi verzi, tak ta je jeste nova v krabici....

2. Kdyz to prasklo, tak to trochu pomuchlalo tu textilni membranu co je pod tim. Nastesti ne uplne , protoze to zachranil ten okraj, kterej je pevnej, takze to nemohlo tu membranu "srovnat se zemi" :-) tu membranu se mi povedlo taky vratit zpatky, ale jsou tam na ni prece jenom videt takovy "cesticky" jak byla prohnuta (asi jako kdyz se vam prohne vrchlik u basaku, vy ho potom sice narovnate, ale uz je to na nem proste videt) pripadny aktualni foto taky poslu.

Kdyz sem to vsechno opravil a dal zpatky, tak to samozrejme hraje. Zvukove tam mozna rozdil neni ( nekdo by to asi ani nepoznal) jenze jak jsem psal, psychologie je hrozna svine :o( a me se proste zda, ze ten vyskac hraje malinko jinak .... - mozno poslechnout v Plzni a okoli u me v aute

Vzhledem k tomu, ze potrebuju nejaky repro jeste do zadnich dveri, tak jsem premyslel, ze bych koupil prave tyhle 16ky DSK 672 co jsou ted v akci a prohodil vyskace s tema prednima, protoze v zadnich dverich bych ten pripadnej rozdil zvuku nemoh slyset ani nahodou, jenze muj zesilovac by neutahnul ty 16ky stredobasy :o(
proto sem se snazim najit nekoho, kdo se mnou koupi ty 16ky DSK 672, ja si z nich vezmu ty novy vyskace a dam mu knim ty moje soucasny.
Za to mu zaplatim 1000 Kč coz je myslim si fer, protoze novy vyskace samostatne stoji 2000 Kč/pár. Jenze po jednom je neprodavaji, takze bych vyhodil 2 litry a valel by se mi doma zbytecne jeden par vysek. Takhle me to prijde na 1000Kč jako kdybych koupil jeden novej (za blbost se plati, neda se nic delat) a navic jeste muze mit nekdo o litr levnejsi fungl novy repraky s tema myma vyskacema. Aby to bylo fer, tak si je muzete nechat poslat na vas a ja si prijedu jenom prohodit ty vyskace.
To je tak asi vse. Doufam, ze se tahle akce "kulovy blesk" podari ke spokojenosti nas obou ;o)
V pripade vaznyho zajmu jsem ochotnej pripadne jeste malinko jednat o cene...

foto k příspěvku  od Mišák

o 24.09.2005, 13:19 | noname | editace
Tak uz sem to vyresil.
Tady [ Link ] maji ty 16ky jeste o 500 levnejsi, takze je koupim , strcim do zadnich dveri a vyskace prohodim s prednima !
o 24.09.2005, 13:20 | Mišák
Sakra, to sem byl ja ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.