Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: 2-kanál + sub. + kabeláž- LEVNĚ !!!

o Navštíveno 1968x o
o 18.04.2013, 09:47 | strent
zes. : CRUNCH GTR 250.2
woofer: AUDIO SYSTEM RADION 12 PLUS BR

Oboje hrané minimálně, koupil jsem si to do starého auta, po půl roce jsem si koupil nové auto s originálním rádiem a už se mi nechtělo shánět redukce a vrtat do nového auta.

Ceny: Zes. : 1100,-
Woofer: 2000,-

Ceny jsou nízké z důvodu, že se toho chci prostě zbavit a ať to dělá radost někomu jinému.
Přidám k tomu kabeláž. Plus i minus až k baterce. Kvalitní, myslím 3x stíněný signál (ten taky něco stál). A ještě přidám malinký woofřík od Dragsteru DER 210, je možná spálený, takže za něho nechci nic!!! Taky opticky v super stavu.

Poštou to neposílám, nechce se mi to balit atd. Osobní odběr v Opavě, nebo tento víkend jedu do Boleslavi, v pondělí jsem v Praze (kolem oběda) a v úterý odpoledne přes Brno, takže když tak to přiložím.

Tel: 602 568 368

o 18.04.2013, 11:13 | strent

foto k příspěvku  od strent

o 26.04.2013, 11:23 | strent
Prodávám již pouze zesík za 700,- pouze osobní odběr Opava !!!
o 26.04.2013, 13:04 | Mlask
Pokud by šla pošta tak beru!(jsem z Plzně).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3215 sekund.