Navštíveno 2553x

Prodám nové nepoužité výšky JBL včetně montážních redukcí a kroužků
[ Link ] Cena 999Kč

Nevíš, jestli to nejsou ty stejný co ze sestavy JBL C608GTI ? Jedna sada vejšek mi k těmto reprákům chybí a potřeboval bych jí plnohodnotně nahradit. Díky.

11.04.2013, 17:19 |
texmur0 | Upraveno: 2013-04-11 17:21:46
Tak jestli jsou stejný to nevím ale dle údajů co píše JBL budou parametrově velmi podobné. To co já nabízím je vyšší řada než máš ty takže bych se toho po zvukové stránce nebál.
Nejde úplně o to, jestli jsou lepší jako spíš o to, jaký to pak bude mít zvukový projev spolu s těmi dalšími třemi original sadami.
neznám přímo ty tvoje takže nemohu porovnat. Ale domnívám se že zvukový projev u vyšší řady bude o trochu lepší i když v rámci zbytku sestavy nebude rozdíl moc patrný
Tak jsem prověřoval, jestli by ke mně do sestavy mohli být a bohužel jsem nic nezjistil. Zeptám se tedy takto, jsi ochoten se domluvit ještě třeba na 800 nebo je cena pevná? Vzal bych je s tím, že mi možná budou na nic. Díky za info.
jamie--psal jsem Ti v pondeli ,ze je to zbytecne kupovat :-)
pepe689: Můžeš mi pls ten mail přeposlat ještě jednou? Nic mi od tebe nepřišlo. Tak to sem rád, že sem se dneska domluvil, že je od něj beru :-(