Navštíveno 1327x

Koupím jaký koliv napájecí kabel o délce cca 5 metrů v kuse ideálně černý barvy, pujdou na startvovací kabely. Nepotřebuju pojistný pouzdrou děkuju za každou nabídku

20.03.2013, 21:50 |
hawai možná tu budu mít navíc starý startovací kabely, zejtra se kouknu
Mám kleště ze starých a už mam hotový plusový kabel, jediný co mě chybí je mínus. Použil jsem věci co mám jsem měl doma. proto pro mě tvoje nabídka celých kabelů je pro mě nevyhovující

20.03.2013, 21:53 |
Jozzo není to málo?
když sem startoval těma z benínky který sou tenky jak kabeli k výškám totál mrtvou baterku tak si myslím že to bude ok.

20.03.2013, 21:59 |
Jozzo no samo ze jakykoliv delany je lepsi nez kupovany z marketu ci benziny v akci...ale zajmalo by me srovnani takhle delanych kabelu ...
Tak hlavně mě ty kabeli do tedka vyšli, na nic svorky vše sem doma měl, kleště ze starých kabelů. Tak tedko jen mínus udělat a bude to ok. Hlavně sem to předělával kvůli délce necelí dva metry sou fakt málo. Kupoval jsem je tenkrát v 5 ráno když mě nechytlo auto a sloužili bez problémů. Jen se tedko utrhli

01.04.2013, 16:06 |
ladinek | Upraveno: 2013-04-01 16:07:40
Mám z kabelové sady 10mm napájecí kabel na zesík, červenej délka 4- 5 m musel bych poměřit, nevím přesně, včera jsem ho vytáhl z auta. Myslím je to C-Qence nebo jak se to píše :).Pak ještě 1,5m černýho 10 mm a 0,5 m 10mm hnědýho.
ladinek:co by jsi za tu 10-ku chtěl?Kamarád něco schání,tak bych mu nabídnul toto od tebe
marty tohle je muj inzerát
ladinek těch 4,6 metrů si vezmu kolik za cenu s poštou ?
Čau kabel tak 150kč , to máš 30 kč za metr a pošta nevím kolik stojí, dobírka 30 kč pošta kolik může být?Když to pošlu v obálce tak kolik si můžou vzít?
endru.ondra:sorry za vtírnutí
beru celej velkej kus tedy 4,6 metru za těch 180 kč adresu tě pošlu do emajlu platí?
Čau odepsal jsem, 150 kabely + pošta , kolik je pošta nevím dobírka je 30 + poštovný to já už neovlivním, myslím tak celkem 60 kč možná míň nevím :)
jasný domluveno po emajlu díky