Navštíveno 1946x

Zdravicko koupím kapik minimálně 3 farady ... Nebo ho muzu vyměnit za svůj 2 faradovy s mojim doplatkem ... Něco nabidnete prosím ... dekuji petr

18.02.2013, 16:46 |
Směty Měl bych, ale Dvoufaradový. Pokud by to stačilo podrobnosti a fotky můžu dodat zítra dopoledne.
kup radši pořádnou baterku to máš lepší..
Baterku mám dobrou
[ Link ] ... Ale pořád mi to nějak vypíná ... Kapik nestíhá a to mám 2 farady
co ti to vypíná? zesilovač? s tím ti kapacitor nepomůže. hledej vadu jinde. co na tom máš za zesík, woofer a jaký a jak máš napájecí kabely?
Nene zesilovač to nevypíná ... Vypíná se mi kapacitor .. ze je chvilkove pretizen ... Zesilovač v klidecku ... Mám 2x helix spxl1000 na to hozeny 2x JL audio 12w6 ... Baterku tu co jsem napsal ... 50mm2 kable od baterky i plus i minus .. a onen zmíněný kapacitor 2f .. nevím už značku tuším alfatec
hm tak odpoj kapacitor to je ta zavada vis
jako vinzek, do tohohle bych kapík nedával .-)
Tak bez něj mi to zase tlačí o 5db min
Já hlavně nechci odpravit už 3ti alternator :/
Jako kral, kup druhou baterku a mas po starostech.
OT: ten nick jsi vymyslel svoji hlavou?
Kral007 : tu mám novou jak jsem psal v odkaze
Kral spis myslel jeste jednu baterku a ne jinou misto te tvoji.
Jo tak hodit tam jakoby dvě jo ? No teď sem akorát mrkal na zapojení jištění dvou baterek no ze bych dal ještě jednu do kufru .. ale vyjde to dráž než ten kapik o to mi jde :D

19.02.2013, 11:20 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-02-19 11:23:18
Druha baterka v kufru je mnohem lepsi, kap je dle meho zbytecnost.
Treba ja mam jen jednu baterku, ale prestehoval jsem ji do kufru a je to mnohem lepsi.
Dopředu dáš "noname" baterku a tuhle hodíš do kufru.
tappaja: taky jsem koukal :-)
Tož jo ale říkám ... Kapik je levnější varianta
No nevim jestli je kapík levnější varianta...slušná Bannerka bude kolem 2ky a tu Holywoodku si dáš do kufru třeba rovnou k zesum. Budou dostávat šťávu z první ruky :-)
on tady asi zatim nikdo podobnej NICK nemá :-) jseš průkopník :-)
kap je sice levnejsi,ale taky je prakticky k nicemu oproti baterce,ktera ti energii doda,kdezto kap prakticky ne....
No svim způsobem máte pravdu ... Ale tak to mi snad doda alternator ne ? ... A kapacitor vyladi špičky výkonové a doda jim šťávu

19.02.2013, 13:16 |
CRK ale baterka dá víc a buď si necháš poradit nebo ne...
Jo však .. já tam dopisoval druhý koment ze dám raději na vás ... Ale asi se nezobrazil
hele nevim kdo ses ale zajimalo by me kolik tlacis kdyz ti to bez kapu da o 5db mene z touhle baterkou
ono to bude v pojistkach kluku -)) nakonec jo -))
a že ti to oddělalo už 2 altíky je taky zajímavý.
Mám v autě monoblok 700W rms MAC ADIO fearl..1000D z baterky kabel 20mm, a 4 K Crunch 4x100W rms kabel z baterky 10MM oba asi 4,5m dlouhý, kostra v kufru, na monobloku je voltmetr a po nastartování a hraní je pořád napětí mezi 14,9-14,8V, baterku jsem dal VARTA BLUE DYNAMICS 60aH, myslím, že kapk j spíš v tomto případě je okatá záležitost, Altík nevím jak bych odrovnal ten přece dává pořád stejně ne? Má jen relé proti přebití baterie,to by spíš jen nestačil dobíjet.
K tomu niku, to je jazykolam :)