Navštíveno 2047x

Ahoj, budu prodávat auto, takže sháním něco na "zalepení" děr po původních věcech. Podmínkou je jen funkčnost, rádio klasika 1DIN nebo i origo 1.5DIN od Forda, repro koax 16cm. Čím levnější, tím lepší. Buď zaplatím nebo můžeme udělat nějakou výměnu za zánovní 4k zes Helix DB Four.
nikomu se doma nic neválí?
válí, 16tky kompa a rádio lg skoro nový
Urcite nejake radio vyhrabu, behem zitrka ti poslu nabidku na mail.
budu vyndavat origo ford 1,5DIN z Mondea na CD
na CD neee, to je zbytečnej luxus.. už mám nabídku na F.3000 za 230,- to bude bohatě stačit :) Spíš teď ty koaxy, kompa jsou opět zbytečnej luxus a hlavně další práce s vejškama..
Aha..no ja bych to vymenil treba jen za redukci na 1 din radio a antenu :)
Proste jen za veci,co jsou potreba pri montazi 1din radia do forda...
tak to by asi i šlo :) Můžeš na mail hodit nějaký foto abych věděl co je to přesněji za rádio? Možná bych si dal to od tebe teda do pracovního transita a z něj F. 4000 RDS do toho osobáku..
Jj,hodim ti to do mailu snad zitra.Ale uplne bez chybicky neni.Takovej ten vyndavaci panilek s cislama nekdy nema 100% kontakt.Vetsinou to je ok,ale nekdy kdyz prejedu hrboly,nebo se toho blbe dotknu to na chvilku vypne....ale hned to zase naskoci...Tak ze tak :)
tak pokud je to jen v kontaktech, tak by mi to nevadilo, to bych nějak poladil, nebo přinejhorším propájel na tvrdo. Nikdy jsem ty čísla nesundával.. :)
rádio už mám doma, ještě ty repra. Nikdo nic nemáte?
Za cca 550,-Kč bych uměl nové Phonocary. Nevím, zda-li by třeba nevyhovovalo.. :-)
všem díky, mám koupeno, takže už neaktuální..
všem díky, mám koupeno, takže už neaktuální..