Navštíveno 4512x

Prodám nové nepoužité kaloty Dynaudio 80mm - Morel CMD-88 originál do VW. DC Resistance 4,5Ohmu. Ostatní parametry budou zřejmě jako u CMD-88. Průměr cívky cca 2" neo magnet. LOW-COST procedení. Záruka na odzkoušení. Cena 999kč + případná pošta.

22.01.2013, 12:10 |
radaman | Upraveno: 2013-01-22 12:12:36
Toto foto s domky je pouze ilustrační, ale pokud by měl někdo velký zájem tak můžu i s použitými kalotami a MT12 prodat.

Pottřeboval bych znát rozměry. Venkovní průměr a montážní průměr+ montážní hloubku. A kde jsi přišel na to, že je to stejné nebo podobné jako MOREL CMD 88, a za kolik ty výšky? Jo a ty přívodní vodiče neměly pevné uchycení? Přijde mě to jako odněkud vytržené.
Rozmer budou podobne jako u Morelu. Az budu doma tak to zmerim. Jinak jak vsichni vime tak kalota nepotrebuje objem coz je celkem podstatne. Prisel jsem na to jednoduse konstrukter DA fluktovak k Morelu tudiz tipuji, ze parametry budou podoben. Navic vsechny kaloty jsou na jedno brdo...takze Fs bude u vsech podobne. Na zacatku jsem psal ze jsou z VW. Jsou NEPOUZITE! Takze nemaji zadene uchyceni.

27.01.2013, 00:12 |
radaman | Upraveno: 2013-01-27 00:14:01
Největší průměr je cca 85mm, rozteč děr cca 77mm, montážní hloubka cca 25mm, všechny rozměry +-1mm. No fuj teď koukam na to slovo VYTRŽENÉ...byly objednány z Dánska od výrobce spolu s dalšími měniči. Neni to žádná čorka z Polska z vykuchanýho Passata CC. Ohledně těch vejšek (mam i vyhýbky)...zatim nemam náhradu, ale pokud by se někomu hodily i s druhýma kalotama tak bych je nechal po domluvě i s domečkama. Jinak u fota je napsáno, že jde o ilustrační obrázek...k mání jsou vejšky + kaloty + domky + dohoda pokud by měl někdo velký zájem.
radamen. to nebylo myšleno ve zlém. Jen mě tam prostě schází to klasické "pertinaxové" uchycení vodičů pro připojení přívodních kabelů. Ještě jsem se ptal, podle čeho jsi je přirovnal k MORELUM ? Jinak mám zájem.
Je to LOW-COST provedení kde "nedokonalosti" zakryje tapecírung v automobilu.
Prisel jsem na to jednoduse, konstrukter DA fluktovakl k Morelu tudiz tipuji, ze parametry budou podobene. Navic vsechny kaloty jsou na jedno brdo...takze Fs bude u vsech je zhruba stejné.
Bohužel jsem nenašel nikde datasheet.
Když se tak dívám na ty kaloty v tom domečku, tak je tam nějaký krycí kroužek ? Ten je k tomu? Nebo ten je jen s domečkama a výškama?
Kryci krouzek tam zadny neni. Je to jen odsazeni kde jsou 4 sroubky. Kaloty by sly jeste zapustit, aby byly zaroven.
V tom případě ale nevím kudy jsou dozadu protaženy ty přívodní kabely?
Aha...na tech pouzitych jsem vyvrtal dirky skrz uchycovaci "prirubu" a vyvedl je dozadu. Chtelo by to sehnat kryci mrizku a pripadne nechat membranu nalakovat treba jako u Morelu.

30.01.2013, 13:39 |
Pavel02 | Upraveno: 2013-01-30 13:42:34
Radaman. jsou to tyto:
[ Link ] pokud ano, tak jsou ale 8 ohmové
Pavel02: Maji 4,5 Ohmu. Meril jsem je multimetrem. Mam i ty stredobasy a ty skutecne podle multimetru maji 8 Ohmu (delaji se i 2 Ohmove). Jinak v aktivu je to jedno. Chces je pres vyhybku? Zajimave je ze ty kaloty co mam v aute maji 5,6 Ohmu takze zrejde budou kazde z jinych typu automobilu VW.
Radaman: aktiv jsem zrušil. Chtěl jsem udělat něco jednodušího. Momentálně je to takový poloaktiv. Středobasy (MOREL ELATE6) na jeden zesilovač a středy a výšky přes vyhýbku (třípasmovou) vše DLS. Jenže jsem poškodil jednu membránu u středáku a tak jsem chtěl zkusit co by to udělalo s těmi DA středy. Spíš jenom takový pokus ze zoufalství, proteže se mě nedaří sehnat novou membránu případně jeden středák DLS UR2,5
Jo jsem si vsiml, ze jsi tady na foru ty DLS schanel. Jedinej hacek je, ze jsem nikde nenasel kolik ty tve kaloty maji DC...musel bys tu jednu zmerit multimetrem. Pokud by mela kolem 4 Ohmu a vic tak by ty DA mohli k vyhybce DLS sednout.
Pokud si zaplatis postu tam a zpet, tak ti je klidne poslu na vyzkouseni. Pripadne si je nechas. Neplati pro cleny s aktivitou 1 :-D
OK. Poslal jsem ti mailu adresu.