Navštíveno 5134x

06.01.2013, 20:33 |
Koula Prodám woofer B2 Audio RS 12" udavaný výkon 5500kw cívky 2x1,4 Woofer byl pouze odzkoušený, stav 100%, origo balení. Cena pevná 6500,- nebo vyměna za stejné, nebo podobné kladivo v 10" rozměru zn. RE,DD,CZaudio atd...
kollarr@seznam.cz tel. 607173770

06.01.2013, 20:34 |
Koula B2

zase špatně napsaný výkon :D

06.01.2013, 21:12 |
Koula To udává vyrobce... Ideal na poslech vidim 1,5kw.
Ale on to výrobce udává dobře. Jen on má 5500 W RMS a ne kW.. :-D To je zas nějaký ten váš custom.. :-D A jestli ho dáš na 1500W RMS, tak ho pošleš do kytek a to hodně rychle..

06.01.2013, 22:25 |
Koula 1,5kw byl test a byl woofer na hrane moznosti... Chce to jinej woofer :))
sice jsme měli RS 10 po reconu na genesisu profile ultra na 2 ohmy ale nespálili jsme ho a bylo to dobrý ;)
| Koula nebylo to spis tim ze byla bedna spatna

07.01.2013, 09:58 |
Koula vinzek fa - Bedna naladena na 34Hz na denodeni poslech...
to je vono tech vasich 34hz naladena bedna nemusi ale ani za mak fungovat jak velkej si mel port a jak velka ta bedna byla
rebel taky mel naladino hodne nizko poustel do toho mnohem vic nez ty a basaku se nikdy nejak neskodilo a na pisnicku 150db a to v pasatu
podle me mas neco spatne
Vinzek:
bednu sem počítal já a v RE programu vycházelo ladění 32 nebo 34Hz (už si to nepamatuju)
Port: plocha 32SQ.IN.
Objem: 2.5Cu.ft
To je stejná bedna co udává Digital Designs, jen s tím, že u téhle bedny je zkosená zadní stěna podle sedaček (objem i plocha vs. délka portu zachována viz ladění)
Nooo a vlastě se taky dělala bedna dle plánku DD s tím, že zvukově naprosto stejné
tzn. asi tak
Jo jinak nemusim nechávat měřit B2 T/S parametry a dělat další pí*oviny abych věděl jak velkou bednu udělat. Ať je to 12" RE, Fi, Sundown, B2,...prostě tyhle SPL woofery chtěj prostě 2.5Cu.ft/70 litrů bednu a na hudbu co poslouchá Koula/Radek je 32-34 ideální ladění.
Pochybuju, že RE program, Digital Designs si vymejšlí bedny, které nehrajou
Jinak naprostej souhlas s Jirkou/REvilo...tyhle woofery s 3" cívkou jsou všechny naprosto stejné a na hudbu max. 1.5-2kW jsou strop
Hele je to věc názoru...hlavně sem nemíchej dBdrag
dbdrag sem nemicham 2kw stacit musej ale ne ze by byl sw nekde na hranici to me pride jako blbost a pak na 2kw muze bejt ta bedna mala trebas pocitaji z uplne jinejma vykonama zejo v tomhle ja se az tak moc neviznam ale logicky me top pride bejt blbost kdyz mam teoreticky stejnej basak a 2kw s nim nehnou ani na 40hz

07.01.2013, 19:15 |
rebel JJ taky souhlasim s vinckem: Nemusi to bejt good bedna ačkoli to je podle DD a spol .Já měl bednu laděnou taky dolu a pouštel sem do toho 6kw na pisničku.
Ale bedna nebyla podle debilniho prohramu ale podle asi ročniho předělávání a pak to stálo za to nebo alespon já byl spokojen .
Krom pepe víti a mě sem neslyšel nikoho kdo by to nechal solit na pisničku tak dlouho ,proč? protože pak by se jim stoho misto basu linul jen čmoud :-)
Tyhle dd cz a spol nejsou moc echt na nizkou frekvenci a na hrani okolo 6 a více kw.Spíš na soutěže jsou good .
Proč na hrani nekoupíš jl a nebo gz ty vydržej dost a splní to tvé očekávání
já už si to přesně nepamatuju, ale myslim, že na Caraudioclassifieds sem četl od technika "Fix My Speaker", že u 3" cívek je strop 2kW na denní používání
Motor/magnet s cívkou je dimenzovanej na určitej výkon a vyšší level pomocí spiderů nedopadne dobře.Čím větší cívka tím větší level, ale to určo víš
Věřim tomu, že na "zavrčení" do toho nacpeš x kW, ale hudba tomu dává víc na prdel

07.01.2013, 19:44 |
rebel | Upraveno: 2013-01-07 19:48:14
tomas: jj to jo hudba tomu da pořadně na prde... přesne tak jak to má byt tak jsem to měl vždycky rad proto sem si na hrani dal třeba gzpw15spl protože ta je na muziku super tech 10kw jen tak nespališ a wofer se nehřeje tolik.a i jak sem měl dva gznw12spl ty na tom byli stejně taky nesmrtelný
A stou civkou se nedomnivam že 3 je do 2 kw na pisničky ,gz dava mam pocit 3 a 4 a v poho
no kazdopadne bych ty taliany vozral a voni nam pak podepisou co budeme chtit -)
Rebel:
Nevim kolik sem tam měl dB, ale RE vydrželo hooodně. Nebudu psát, že do wooferu šlo tolik a tolik kW. Na nedostatek tlaku sem si nikdy nestěžoval. Nikdy sem nezažil zkreslení v limitaci wooferu, zesiku a čmoud už vůbec ne. Nebejt toho, že se po reconu utrhla membrána od kmitačky tak woofer hraje dodnes.
Cívka byla asi 0.6Cu myslim od DLD
Hele je to tvůj názor. Já nepotřebuju dělat x beden. Mě stačí si pročíst zkušenosti na jinejch zahraničních forech, porovnat s DD (shoduje se) a takovej je objem, port atd. atd.
To, že sem uvedl "debilní" RE program...kritizuješ protože neznáš :-D

07.01.2013, 20:07 |
rebel | Upraveno: 2013-01-07 20:10:33
nene to neznam Re program a nekritizuju program ale to že to nemusi bejt good jen diky tomu že to spočítá program.
A neznamena ze progam neco spocita a pak to je stejny , nemusi to vubec bejt tak jak čisla lezou z kompu
tomas.V ono v tom hraje roli i to auto a jak dobre vis neni auto jako auto a pochybuju ze sebelepsi program ti to spocita presne pro danej model auta mozna se pletu je to jen nazor

07.01.2013, 20:16 |
rebel vinz: jj jiná rezonančka jinej odpor jina frekvence a je to hnedle jinde.
Jako ten muj port dřevenej natrubek 30cm v pribrami ten mi zprasil zesik tos tam byl u toho nebo tam byla Verča tenkrát .Fuj to byl smrad grrr
Vinzek a Rebel:
teď souhlasim!!! :-D co auto to jinej výsledek. Nepíšu o výsledné frekvenci bo rezonančce auta, ale pouze o tom na kolik Hz je bedna naladěna.
Vinzek: auto do toho vůbec nepletu a ani RE program, kterej počítá jen jakej objem, port atd a výsledná frekvence bedny
Jak sem psal o pár řádků vejš. Vycházim ze zkušeností jinejch a zkušeností výrobců včetně jejich plánků. Ty woofery jsou stejně všechny stejné a TS má u prdele.
RE program je pak dobrej na přepočet, když chceš zachovat stejně velkej port, objem, ale bednu chceš v jinejch rozměrech než např. udává DD

07.01.2013, 20:28 |
rebel jj to jo na to je asi good .
Ale kdyby si stim pohral vic tak by mu možna i to b2 stačilo nevim no já by sem prubnul jinou bednu než by sem to prodal :-(
tomas.V coz ze sou ty basaky na jedno brdo je jasny ale nerikej me ze kdyz jak vy to nazivate naladis bednu na 35hz tak to bude stejny v trebas korze a galaxu to je blbost ne a tudiz celej vypocet je hola kokoti ....
jesi se pletu tak me oprav ale tohle je jednoduche vysvetleni k stavbe aparatu na tlak do libovolneho auta
vinzek: jasně Galax vs. koza je rozdíl, ale jde o to co ta bedna vůbec zahraje. Já sem měl v Koze celekm vysoko laděno, protože mě nedovolil port abych ladil níž (měl sem mělkou bednu)
tlak to udělalo, ale jak říkám, že sem byl vysoko (cca45Hz) a některý pasáže HipHopu to jen chodilo a tlak nikde
Rezonančka Kozy byla asi 56Hz
ono neni problem ten port vytahnout ven -) proto ti to delalo ze to nic nedelalo
Vinzku: jééé to nevim, že bych prodloužil port povytáhnutím nad čelní stěnu.
Měl sem jen asi 8cm povytáhnuto nad bednu a to jen z toho důvodu, že sem nechtěl dělat nějakou zbastleninu v podobě komínu.
a ono to dělalo, že to dělalo

08.01.2013, 19:10 |
Koula ALL: Jinak B2 RS je stale aktualni za 6500,- pevna cena

12.01.2013, 00:56 |
Koula Aktual....

13.01.2013, 11:01 |
Koula Up...!

29.01.2013, 21:44 |
Koula PRODANO!..

13.02.2013, 11:38 |
FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-13 11:43:53
dobrý počteníčko,taky bych něco přidal ale radši ne,pač by to byl olej do ohně a proto si myslim svoje ;)
RS12 je totiž u mě a vim o ní uplně všechno.
Porovnávat GZ a B2 je hotovej nesmysl a je to víc víc víc ,co to ovlivňovalo. Ten basák neni na hudbu stavěnej,ale na drrrrr... :)

01.03.2013, 15:40 |
hoff dobry, a Fleš ho nabizi na fb za
10.500kč . . .tak co si o tom myslet.
[ Link ]
hoff: že tě to baví se starat o něco,do čeho ti vůbec nic neni.
zitra ho budu vizvednout na posta a pak honem do nemecku pro muj kamos.

01.03.2013, 16:53 |
hoff to je aby se vedelo :-D kazdy uz si udela obrazek sam. Navic po tvych pokusech, zaruceny super kup :-D
Oida ..uff to jsem se spletl ve Thread myslel jsem ze pisu u B2 Rs10" tak je lol...lilalo