Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Audison, Clarion, Dynaudio

o Navštíveno 4443x o
o 28.12.2012, 17:27 | nano01 | Upraveno: 2012-12-28 17:32:38
Ponúkam na predaj nasledujúce "skvosty":

Audison VRX 1.500 CS.2
Audison VRX 4.300 CS.2
Audison MAC2 vrátane CS chladičov - 2x
Clarion HX-D2
Dynaudio MW162 - 2x
Dynaudio MD142 - 2x
Dynaudio MD102 - 2x

Popis:

Audisony a Clarion som kupoval ako nové r. 2010. Boli inštalované cca. 6 mesiacov, hrali veľmi, ale veľmi málo. Nakoľko prišla rodina, poreboval som väčšie auto a to staré ostalo tým pádom nedokončené... Zosilovače aj rádio hralo skutočne len pár hodín. Ako opticky, tak aj technicky sú ako NOVÉ, bez známok použitia, vrátane príslušenstva, krabice, atď.

Dynaudi-á mali byť zapojené ako aktívny systém - teda bez výhybky. Bohužiaľ k tomu nikdy nedošlo a tak zostali zabalené, nikdy nehradné, full NOVÉ.

Keby mal niekto seriózny záujem, pošlem fotky mailom. Poprosím ale všetkých záujemcov-ponuky typu 300 € za zosilovač, 300 za rádio, 50 za reprák - radšej nepíšte. To si ich radšej ponechám a vy si kúpte Ground Zero... Sorry, že to takto píšem na rovinu, ale je to tak...

Orientačné ceny:

VRX 1.500 CS.2 - 600 €
VRX 4.300 CS.2 - 650 €
Audison MAC2 s chladičom - 80€/ks
Clarion HX-D2 - 600 €

Dynaudiá spolu - 650 €

Dohoda samozrejme možná, ale v rozumných medziach. Treba zvážiť, aký aparát za tieto ceny v obchode dostanete a za takúto kvalitu by ste koľko platili dnes...

foto k příspěvku  od nano01

o 28.12.2012, 18:56 | JA | Upraveno: 2012-12-28 19:03:45
no nechci ti do toho kecat, ale já mám Eton 1054 jako nový odtud za cca 200€ a nový Morely OII za cca 150€.
Ano určitě máš supr zboží ale podle mě jsi vysoko...jen názor..přeji dobrý prodej
jen pro zajímavost chci koupit toto [ Link ]

za toto
[ Link ]
o 28.12.2012, 19:12 | nano01
Dik za komentar, ale Morel nie je Dynaudio... Ked som ich kupoval, vsetko som popocuval. A vela zalezi na tom, co pocuvas... Audison nie je univerzalny zosik na vsetky hudobne zanre... To zas moj nazor... PS: V Nemecku idu VRX 1.500 klasicke 400-500 € a viac samozrejme niekolko rocne...
o 29.12.2012, 00:30 | mazdak3
sorry za ot,ale dynaudio je špička!! lepší jak morel :-))
o 29.12.2012, 12:03 | pepe689
sorry za oT ,ale ceny mas drazsi nez byl y novy v doprodeji :-DDDD jo a ve vychdnim nemecku asi za ty ceny chodi ,400-500ecek skoda ,ze si to nedal na silvestra bylo by to lepsi jak Mensik
o 29.12.2012, 16:18 | kovvalsky
napriklad ja som mal zaujem o ten clarion HX-D2 asi pred dvoma mesiacmi bola cena 750e takze teraz uz by som usetril 150e tak asi pockam do leta pokial to nebude v rozumnejsich cenovych medziach
a mimochodm neporovnavaj tieto dva staty z nemeckom
o 29.12.2012, 16:19 | JA
no jo není nad jasný soudy, co je lepší než to druhý, že...no ale to nemění nic na tom, že je to trochu cenově mimo...
o 29.12.2012, 17:31 | nano01
Viete, co je vas problem? Ze ste totalne mimo... Ale takto je to na SK a CZ aj s high-endom... A ano, budem porovnavat aj ine staty, lebo my slovaci sme taky, ze chceme ojazdeneho bavoraka za cenu jazdenej fabie... Mam rad pripomienky typu, ze niekto si pocka na radio HX-D2 kym bude v lepsej cene. Nech sa paci, treba ist do obchodu a kupit si radio nove za 500 EUR, len neviem, co za tych 500 dostanes... D2 asi nie... Ja nikoho nenutim to kupovat a je smutne, ze toto forum ani nie je bazar, lebo tie komenty su mimo...Nemas zaujem? Nepis. Za 300 to nikdy nebude... Je to take jednoduche. Dynaudia dnes kupis za 900 EUR tento isty set NEW. Ale ano, ty chces za to dat len 200... Tak vela stastia zelam vsetkym - snivajte s nami...
o 29.12.2012, 17:33 | nano01
PS: VRX 1.500 som hodil na ebay.de... Tak uvidime, kolko za to da nemec...
o 29.12.2012, 18:57 | JA
n o fešáku hodně z nás tady snívá za hoooodně dobrý ceny...jako reality vyplázli za to 3ku a teď se divěj, že je doba tak na 1.5mega...takže každý si si budeme snít ten svůj, ano...a znovu jestli tě pruděj slušný komenty tak se zbal a mazej na aukro...tam ti do toho žádnej hudbyneznalej blbeček nebude kecat..
o 29.12.2012, 19:16 | macumoto
Už musím: podľa mňa sú ceny v úplnom poriadku, veď tovar je skôr nový ako starý. A to dáva za 1/2 ceny. To rádio rieši 4 pásma aktív! Nemať procák, tak ani neváham. To by som ešte ušetril, lebo cena BitOne 400€(jazdené) a k tomu rádio, a som na cene okolo 700-800€! Veď nepredáva vyhrkane čínske p...!
Veľa úspechov v predaji!!!
o 29.12.2012, 19:23 | JA
ano ceny jsou zřejmě gut, i mě se zdá cena hlavně za Clarion dobrá...jenom prostě drahý jdou blbě...a chlapec s aktivitou 0 skáče co je lepčí a horší a co za to dal a tak...je to diskuzní forum a někdo to prostě blbě chápe.Kdo nechce diskutovat ať jde jinam...jenže tady lidi věděj co se prodává, ale prostě nejsou prachy.....a já si radši kopim A9835 v supr stavu za 5 ikdyž by se mi McIntosch nebo Cla líbilo...
o 29.12.2012, 19:32 | macumoto
Tak toto nieje možné!!! Sám sa rozhodol o predaji, cenu dal podľa vlastného uváženia! Tak načo mu zasierať inzerát. Keď dlhší čas nebude vedieť predať, tak buď zníži ceny alebo sa nato vykašle.
PS: JA.... to s aukro nemyslíš vážne.!!
o 29.12.2012, 19:38 | JA
myslim,no tam do toho nikdo nekecá, a to jde ne? Mě osobně vůbec nevadí když někdo píše do mýho příspěvku...dozvim se občas hodně užitečných věcí..ale když sem už pár let chodíš tak poznáš občas fešáky co se začnou řešit jak nikdo neví jakou to má cenu...ale ví, otázka kdo to dá...
o 29.12.2012, 19:40 | Marťas1
naprostý souhlas s macumoto!
když to nechcete, tak nekomentujte...
o 29.12.2012, 19:49 | JA
a proč bych to nemoh komentovat? znovu říkám, na Bazoši bude v klidu..
o 29.12.2012, 19:55 | macumoto
Už len posledný dotaz: už som toho dosť kúpil/predal na AH alebo GO4sound, ale ešte ani raz som si nedovolil verejne napísať že aké drahé!!! Keď tak, a mám záujem o tovar, píšem moju ponuku do mailu. Aspoň sa nemusím hanbiť keď ma predávajúci pošle do riti s mojou ponukou.
o 29.12.2012, 20:00 | nano01
JA:

Tak, aby bolo jrasno. Chlapec s historiou na fore 0... :))) Ok, ale ver mi, ze ty velky znalec hudby by si len kukal, kde high-end zacina. Ano, nechodim na fora, ale HighEnd-u sa venujem pomaly 15 rokov, samozrejme domacemu stereo HighEnd-u, aby bolo jasne... A to nie je o wattoch, damping faktoroch a podobnych chujovinach, co tu na forach vela krat riesite... Ked budes ty na takej audiofilskej urovni, ze zacnes riesit lampove zosiky, koncove hybridy a znacky ako OPERA, Conrad Johnson, Unison Research ci Thiel a pod., potom mozme spolu pokecat o to, kto tu pocuje a kto je hluchy...A aby nieco lahodilo/nelahodilo mojmu osobnemu sluchu, na to ja forum nepotrebujem, stacia mi usi... A sorry, pokial viem, toto je miesto verejne, kde som uverejnil svoj inzerat a nie diskusiu o tom, ci moje ceny su primerane, ci nie... Ked to niekto kupi - neolutuje, to vies aj ty, ked nie, nic sa nedeje, mna hlava kvoli tomu boliet nebude. Predat to nemusim, len mi je luto, ze to stoji v krabiciach... Ale za cenu low-end hifi si to radsej necham...

macumoto - dik, aspon jeden "triezvy"

ALL - Ak pocuvate CD-cka na h... nahrate, ci napalovane, alebo house a podobne blbosti, urcite HX-D2 nechcite - to nie je radio na taketo nosice/ ani hudbu... Jaj, sorry, JA - to by si musel najprv take radio pocut v akcii...

Pekny den...
o 29.12.2012, 20:04 | JA
ale já nepsal že je to drahé...napsal jsem svůj názor , že se mi to zdá vysoko...chytří pochopí, že je to drahé na kupní sílu návštěvníků rspkt. mít chuť utratit určitou částku za určité zboží..kdybych si nenakoupil, říkám rovnou, že se mi ta sestava líbí...a proč bych nemohl nabídnout určitou cenu?Ty by jsi se styděl tady dát nabídku? Asi jsem jinde..no a to už mi v obchodě pár milionů proběhlo perem..:-)
A konec ať mají zájemci místo na nabídky..dobrý obchod
o 29.12.2012, 20:06 | JA
tak na to jsem čekal...možná v Dunajský si masér ale přesně jsem to odhad...namachrovanej idiot..a teď se jdu přebalit, jelikož jsem si z toho množství cizích názvů které umíš napsat, uchcal do gatí...
o 29.12.2012, 20:35 | nano01
JA:

Ako prosím? Ja a idiot, ktory machrujem? Vies, ako sorry, uz som ti to musel napisat, lebo dlho sa to co pises, fakt neda citat bez toho, aby to clovek neokomentoval. A tieto invektivy ako reakcia na to, ze som si dovolil dat na toto forum inzerat a reagovat na teba? Sorry, ale tato forma komunikacie je mi vzdialena... Ty si mna ad 1 - nazval nahluchlym a ad2 - posielas ma na aukro... Neviem, aky mas problem, ale ani ma to uz netrapi...
o 29.12.2012, 20:41 | macumoto
nano01: pouvažuj o tom, nechať si tie skvosty. Pred pár rokmi som tiež toto isté riešil. Prírastok do rod., predaj auta a všetkých SQ vecí za pár drobákov. Pekne som to oľutoval. Ak si fanúšik autohifi, a si správne postihnutý,tak to neskončíš tak ako ja. Vrátil som sa k tomu zo všetkou parádou. Keď si všimneš na nete, ako ide vývoj s elektronikou, hlavne čo sa týka autohifi, teda mám namysli autorádia, tak neviem či o rok,dva sa bude dať niečo poriadne kúpiť!
Jeden člen mi napísal do môjho príspevku, a to sa mi vrylo do hlavy: vždy keď predám auto, tak hifi si pekne odložím na skriňu a počkám kým sa preň nájde miesto v ďalšom aute! Samozrejme to platí pre zostavy s ktorými sme už konečne spokojný!
o 29.12.2012, 20:51 | nano01
macumoto - ano, ja ta chapem a mas recht. Pokial by to malo odist za drobne, samozrejme si to necham, to je iste. V novom aute s hifi asi nic neurobim, to je technicky priam nemozne... A pravdupovediac uz ma to ani nebavi. Mam co robit so zenou, co sa tyka hifi doma, nie to este v aute...:)
o 29.12.2012, 20:54 | michalm
Velmi, velmi rad nakupujem na tomto fore. Nikde inde nedokazali tak v kratkom case skurvit ceny ako tu. A viete co ? Mozete si za to sami. Ak nieco predavam, necakam normalnu odozvu. Ale ... Nakupujem tu velmi rad :)
o 29.12.2012, 20:57 | nano01
michalm - ano, v tomto mas pravdu. Ceny su velmi dodrbane aj u nas a podla vsetkeho aj u susedov... V nemecku a na zapade to tak nie je. Uz lutujem, ze som to sem hodil, mal som to dat len na ebay...
Ale nevadi...
o 29.12.2012, 21:02 | macumoto
Tak to poznám a je mi to povedomé! Ach tie ženy. Nikdy to nepochopia. No už keď ťa to nebaví tak to je OFF, trba sa toho zbaviť, aby si to nemal na očiach!
o 29.12.2012, 21:06 | macumoto
michalm: tak to si vystihol. Fakt pekné a výstižné
o 30.12.2012, 09:19 | kovvalsky
ja som to napisal preto lebo tento pan my chcel predat pred dvoma mesiacmi toto radio o 150e drahsie ako ho predava teraz ja som nenapisal ze je to zla cena ale ze na nase pomery sa to tazko predava
o 30.12.2012, 11:01 | nano01
kovvalsky - ved ani nie proti vam to bolo myslene. len vy ste napisal, ze pockate kym cena bude v "rozumnych" medziach. Podla mna vyse 50 % z ceny funglovky, je az prilis triezva cena... A ako pisal macumoto - nie su to osuchane, stare, vela pouzivane veci...
o 30.12.2012, 11:19 | TommyDS
Miso, momentalne je to tu asi nepredajne. Rovno to hod na Ebay.
o 30.12.2012, 14:35 | JA
jeden o voze a druhý o koze...
já jinde nenakupuju.Vím, že Slováci maj velmi dobrý věci SQ. Ale styl příspěvku a potom reakce co všechno ty víš a blalala mě dost sere... a tak to je, nejsem pisatel ale příspěvky v bazaru bez ceny a takový ty , nekomentujte to víte prd co to stojí, mě prostě točej...znove dej si to na bazar bez diskuze a budeš v pohodě
o 30.12.2012, 15:25 | JA
hele ukončíme to..přeji dobrý prodej a někomu hodně dobrou sestavu.
o 03.01.2013, 12:04 | nano01
VRX 1.500 predaný... :)
o 03.01.2013, 17:32 | koren
wirklich?
[ Link ]
o 03.01.2013, 18:37 | nano01
Ano, wirklich. Kupujuci je chalan z ciech, ktory ponukol cenu a kedze aukcia sa da zrusit len 24 hodin pred ukoncenim, tak sa tak aj stalo... A dodod ukoncenia je tiez napisany na ebay - tovar uz nie je k dispozicii...
o 03.01.2013, 18:40 | nano01
Jaj a to 1 euro nech ta nemyli, pri kazdej predcasne ukoncenej aukcii to hodi spat, nakolko vsetky prihodenia sa vymazu... kto sledoval, moze si domysliet, za kolko to odislo...
o 03.01.2013, 20:46 | nano01
VRX 4.300 predaný

ostatné aktual...
o 01.06.2013, 05:13 | petrsla
Před několika měsící jsem se dohodl tady s MICHALEM SZABO!!!!! na ceně 580e za Clarion HX-D2 včetně malého kondenzátoru a peníze mu poslal na účet. Jel jsem si pro něj osobně, ale Michalovi nepasoval čas a ten který mu pasoval jsem nestíhal, takže jsem nedojel. Od té doby začal být problém s komunikací, byl jsem tam ještě jednou a to už mi nebral telefon. Za tu dobu mi napsal dvakrát SMS, že je pryč a když jsem mu napsal ať mi to tedy pošle poštou, dal adresu, tak opět byl konec komunikace. Nebere telefon, neodepíše ani na mail ani na SMS. Kdo je s ním nebo bude v kontaktu, tak ho prosím za takové chování nakopejte do pr..... Díky
o 01.06.2013, 09:53 | pepe689 | Upraveno: 2013-06-01 09:56:52
trochu nechapu ,ze posles nekomu ze sr 15tacu :-(,jeste nekomu kdo ma aktivitu zero
Jo a plne chapu ,ze pocuva ,,hajend´´ kdoby nepocuval,kdyz se najde xxxx jelit ktery mu na to skoci
o 01.06.2013, 12:04 | db-marek
Sorry ale tiez nechapem aky to ma vyznam posielat cudziemu cloveku peniaze ked si isiel prenho aj tak osobne...
o 01.06.2013, 13:13 | petrsla
Je to tím, že měsíc před Clarionem jsem od něj bral ještě něco a vše proběhlo bez problémů. Pak jsem nemohl jet a on chtěl peníze dříve než jsem mohl a tak jsem mu je poslal. Tak proto....
o 03.06.2013, 20:24 | JA
no já to radši nebudu komentovat...
o 04.06.2013, 09:55 | petrsla
Teď jsem se i trochu zasmál.... je to jako když se sejdou dva blbci jeden důvěřivej a druhej kretén, asi takhle...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.