Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Autoradio Alpine 9887

o Navštíveno 2157x o
o 23.12.2012, 00:59 | kovvalsky
predam tuto moju alpinu pocas roka co ju pouzivam tak som nezistil ziadne problemy vsetky cd cita uplne vpohode vsetko na nej funguje ako ma momentalne ju mam zapojenu na aktiv 3pasmo mam k nej krabicu a dajake papiere dokonca aj z blockom z jedneho madarskeho obchodu kde bola zakupena jedine co nemam je ten ramcek ktory som zlomil
chcem kupovat nieco ineho preto to potrebujem predat
CENU navrhnite lebo na nete som nasiel rozne ceny

foto k příspěvku  od kovvalsky

o 23.12.2012, 01:23 | db-marek
co ine mas v plane? :P
o 23.12.2012, 01:28 | kovvalsky
no v plane som mal Clarion HX D2 ale zato ludia pytaju nekrestanske peniaze takze skor uvazujem o niakej starej alpine alebo o clarione VRX575 ale to zase neviem ako je natom zo zvukom
o 27.12.2012, 23:00 | kovvalsky
up
o 05.01.2013, 07:21 | kovvalsky
up
o 07.01.2013, 14:30 | kovvalsky
predane
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3086 sekund.