Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: 2 kanálová redukce repro/CINCH nastavitelná

o Navštíveno 1872x o
o 12.10.2012, 16:25 | cezetko | Upraveno: 2012-10-12 16:27:38
Ahoj, mám zesilovač, který má stereo výstupy 40W/kanál.
Potřeboval bych někde co nejrychleji splašit takovouto redukci, abych mohl propojit do dalšího zesilovače: [ Link ]

Není to v autě, jedná se o maticový přepínač se zesilovačem. Nechce se mi ho rozebírat a tahat dráty před koncákem. Raději bych tedy zredukoval z5 na linku. Problém je, že nikde není skladem.
Neumíte někdo něco takového? Mám postavenou redukci podle návodu z odporů, ale z nějakého důvodu vypadává jeden kanál. Origo redukcí bych chtěl eliminovat, že to dělají špatně naletované, nebo špatné odpory

o 12.10.2012, 18:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jako treba takhle?
4ks skladem
[ Link ]
o 12.10.2012, 18:24 | CarMedia.cz
Mamé také skladem

Buď základní typ: [ Link ]

Nebo už pokročilý s možností nastavení úrovně: [ Link ]

O víkendu jedu směr Trutnov, ale nevím, jestli je to pro tebe řešení.. :-(
o 12.10.2012, 21:29 | cezetko
kraliku: jste v pondeli? kolega se pro to u vas stavi.
o 12.10.2012, 21:50 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Budem, pak musime doresit co jsme za ty mesice nestihly :-)
o 12.10.2012, 22:21 | cezetko | Upraveno: 2012-10-12 22:26:25
Já jsem samo pro, auto pujde prespristi tyden do servisu do stodulek, tak to snad zmakneme spojit s tim.

Musim konstatovat, ze tuner fajn, ten prehravac zadna hitparada.

Dost vybirave na formaty... Taky slysim lehky brum, jakoby generovany altikem, pri tichych scenach. Ale to asi proberem u tebe, co se da ci neda a co za co muze.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3051 sekund.