Navštíveno 1933x

Čaute, sháním výškáče Morel MT23 za nějaký rozumný peníze. Výhybky asi nejsou ani potřeba, protože se chystám na aktiv. Díky za nabídky

21.09.2012, 09:57 |
Toxxx Nechces GZ Reference? :D
Ahoj.
Morel MT23 mám na prodej. Zanovni, rozehrane.
To hifim@ni@k: za kolik ty MT-23, taky bych jedny ještě bral
Toxxx: vtipný :D
hifi: co za ně? určo se domluvíme ;)
Představu mám 3 tis včetně pošty.Je to kompletní balení.

21.09.2012, 10:24 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-09-21 10:25:37
To hifim@ni@k: Když by je nevzal MARWiN, tak bych vzal já
to by šlo, odpoledne se ozvu přes mail s adresou atp.
jenom takovej blbej dotaz ještě, má někdo zkušenost co se stane,když se ty MT23 dají na výhybku od Tempáčů? koukal jsem že mají 6Ohm, narozdíl od těch Tempo výšek...Ke zničení předpokládám nedojde... a tohle myslím pouze dočasné řešení, než se sežene všechno ostatní potřebné
Marťas: jestli ti tohle přijde jako řádění, tak nechtěj vědět co mám v plánu na sezónu :D

21.09.2012, 12:19 |
Toxxx Sklalmem vsetkych. Mt 23 uz mam zarezervovane od minuleho tyzdna len som to nepotvrdil. Takze su uz predane.

21.09.2012, 12:50 |
Marťas1 | Upraveno: 2012-09-21 12:53:17
MARWIN: já už jsem právě něco zaslechl o tvých plánech...
když je bere toxxx, tak se nedá svítit...
Poptávka stále platí.. Díky
toxxx je nebral. byly pro me. akorat ze jsem nebyl na netu...
up... fakt ty MT-23 potřebuju :D
nové s plnou zárukou a přímo do výrobce, tj. jistota, že jde o pravé zboží:
[ Link ] :-)
pro členy AHC dáme 3600 Kč včetně pošty, ať se lépe přemýšlí... Po vyprodání budou k dispozici již pouze inovované MT-230 za 6070 Kč, takže se vyplatí si pospíšit ;-)
Po E finále Eascy budu s vysokou pravděpodobností prodávat svoje AD T100. Myslím, že bych se vešel s cenou do 3.5t. Hrané cca 4 měsíce, ve 100% stavu.
tak to abych si teda pohnul s těma MT23 a za takový bankovky to je nabídka co se neodmítá :D
kouknu na účet a asi co nejdříve objednám.
Díky za nabídky
Revilo: ty AD jsem bohužel neslyšel a nechce se mi uplně jít do neznáma a navíc na Morely mám hotový domky, takže jenom lup lup vyměnit
taktak, chce to si pospisit... dalsi par je pryc, zbyvaji pouze 2 posledni pary skladem, pak uz nebudou...
tak jsem si pospíšil, objednáno, do poznámky jsem napsal AHC a nick... už se na ně těším. díky
jj, diky za objednavku... hned dnes posilame a cenu jsem upravil
jsem si jist, ze budes spokojen - ty vysky jsou uzasne, zvlast za tuhle cenu