Navštíveno 4152x

Prodám digitální monoblok Alpine MRD-M1005, v perfektním stavu, RMS 4/2 ohm – 700/1000 W,
[ Link ] cena: 6000Kč, dohoda možná, tel: 777227767

tak co kompromis 4500 ???
nechano antraxxxovi, posli mi do mailu adresu, at ho muzu odeslat
Tak stale na prodej. Antraxxxovi shorel woofer, tak shani jinej, takze zesilovac sel stranou. Takze kdo ma zajem, tak zatim je k mani. cena zustava na 4500 kc
takovej supr kousek za sranda peníze a nikdo ho nechce...že bych si pořídil do zásoby k tomu mýmu? :D
Jo jo, super zesik to je :) byl jsem s nim spokojenej, jenze potrebuju penize, tak musim prodat, ale niz uz jit nemuzu... takze kdo ma zajem tak je stale na prodej..
UP. Rezervace zrušena, Marťas 1 ho měl měsíc rezervlej a nakonec nic, takže stále na prodej za cenu 4400 Kč. Super zesík, nikdo nemá zajém o dáreček na vanoce? :)
Kdyby si ho měl i příští měsíc kolem 15týho,tak bych byl velice spokojen :)
No, uvidime. Myslim ale, ze ted nema nikdo moc penez kolem svatku, takze uvidime :)
Jsi ze Slavkova,to bych se klidně i z Brna projel,ať do toho nezapojujem poštu
Jo, jsem ze Slavkova. No, to by slo. Nebo muzem dat sraz klidne na Rohlence, at to mas bliz.
Rezervovano pro lizardczech
Tak dnes prodano. Doufam, ze s nim bude novy majitel stejne spokojen jako ja.
Prosim o smazani.
v pondeli bude instalovano tak uvidime,mam stesti jak svina,vykradli mi den po obchodu auto u obchodu a zesik sem nechal OMYLEM doma,tak to schytala jen navigace a batoh s napul snezenou svacinou :) děkuji