Navštíveno 1636x

Chystám se o víkendu napáchat hudbu do auta, ale nějak mi nedošlo, že zesík nemá vysokoúrovňovej vstup neb jak se to jmenuje :). Prostě do něj potřebuju prdnout kabel k repráku jako vstup místo RCA.
Neválí se někomu doma převodník? Prachy pošlu předem na účet, ale potřeboval bych, abych to v pátek měl doma :).
Hledám nějaký lowcost řešení, koukal jsem, že na ebayi je to za 10USD, ale ty to jaksi do pátka nestíhaj :D
mam novy
od 180,-kc pak 230,-Kc, pres 320,- pak treba aktivni co delaj remote za 750,-, za 1050,-
ale s postou Balik do Ruky bude podstatna cast adapteru
Za 150 kaček Hollywood HLC 1. Při platbě převodem pošlu v obálce s levným pošotvným..
[ Link ]
Díky za nabídky, ale další věc mi nedošla, že potřebuju i Remote a hlavně to budu zapojovat na výstup z továrního zesilovače pro SW, kterej má výkon cca 70W RMS, takže bych potřeboval variantu za 750 a víc, takže zkusím nějak vyzjistit zapojení a napáchal bych si cinche na origo rádio.
napachat RCA na origo radio neni tak jednoduche-skoro jiste ti to bude rusit...
Aha, myslel jsem jednoduše, že vyzjistím jakým konektorem je propojený rádio s továrním zesíkem a udělám bypass pro aftermarket zesilovač. Takže tak jednoduchý to není?
Teoreticky, pokud bych vzal ten převodník do 20W RMSa dejme tomu tovární zesík bude dávat 50W RMS, tak hrozí co?
to kral007: díky, už jsem vzal od Jirky, nevěděl jsem, jaký převodníky máš skladem
vsechny co jsou na webu :-)